Premier Leauge lördag och snabb blick på söndagens stormöte. (1,80 & 2,15 & 1,70) – M
9 februari, 2019
Öppet på Olympiastadion. (1,95) – M
12 februari, 2019

Höga värden i Rotterdam och New York. TISDAG (1,70 & 1,76) – M

Två av fyra rättade som vinst senast men där det var rena rama rånet att vi inte fick med oss Krajonovics raka vinst till 3,60 gånger smeten efter att Krajinovic bränt matchbollar och hade serven att serva hem matchen.

Denna vecka är det turneringar i Rotterdam och New York och ett grusevent i Buenos Aires. Tycker mig ha hittat jättevärde i New York.

ATP  New York Tisdag

Mckenzie Mcdonald vs Denis Istomin. SPEL Mcdonald till 1,70 – Stor insats!

Mcdonald har lysande bra resultat på slutet och på hemmaplan ställs han nu mot en av tourens absolut mest formsvage spelare.
Istomin har 7 förluster på hans senaste 8 matcher mot endast lyckats plocka 2 set på samtliga dessa matcher.

Mcdonald är på gång och visade i Melbourne att han verkligen kan få ett riktigt bra år i år. Hans energiska spelstil och väldigt rappa försvar kommer inte Istomin lyckas slå igenom.

Spelstilsmässigt kommer det här bli en mardröm för en Istomin som inte alls är i gott skick. Detta odds ska stå i under 1,60. Därav är 1,70 jättefint värde.

Mcdonald till 1,70 – taget.

***

***

***

ATP Rotterdam TISDAG

Ernest Gulbis vs Marius Copil. SPEL Gulbis till 1,76 

Gulbis gjorde ingen vidare vecka i Montpeiller och följde upp det med att förlora två tiebreak-set mot Simon häromdagen i kvalet hit till Rotterdam. Nu fick han ändå plats i huvudturneringen, precis som Copil.

Jag tycker Gulbis är fortsatt underskattad och jag tror det är en tidsfråga innan han kommer igång på riktigt.

Copil däremot har inte alls sett bra ut på slutet och hans spelstil ska passa Gulbis  något alldeles ypperligt. Gulbis är erkänt duktig mot storservare då han ofta med sina blockreturer lyckas få bollen i spel och när väl bollen är i spel kommer han vara överlägsen Copil här, särskilt i backhandkrossduellerna.

Gulbis är i sin tur väldigt svårbruten och jag ser inte riktigt hur Copil ska komma åt Gulbis här.

1,76 på Gulbis är minst 10 punkter för högt.

***