Höga värden i Rotterdam och New York. TISDAG (1,70 & 1,76) – M
11 februari, 2019
Vinnaroddsen och dess värden på Champions League – M
12 februari, 2019

Öppet på Olympiastadion. (1,95) – M

Champions League Tisdag kl 21.00

Roma vs Porto. SPEL Över 2,5 mål till 1,95 

CL drar igång ikväll och det känns ofrånkomligt att inte snegla mot överlinorna inför kvällens match i Rom. Roma är kanske det lag i hela Europa bland topplagen  som läcker mest bakåt. Frejdig offensiv som ofta klickar men en defensiv så usel att det är snudd på mirakel att Di Francseso fortfarande har förtroendet att ratta den klubben.

Porto, som i stort sett alltid tar sig till det här stadiet av den här turneringen är som vanligt, hur många spelare dem än tvingas sälja inför varje säsong, ett lag med vassa offensiva spelare. Fyra av deras sex gruppspelsmatcher slutade i över 2,5 mål och hör man deras manager på presskonferensen inför så är det tydligt att man kommer gå in med inställningen att vilja få med sig ett bortamål, snarare än att till varje pris hålla nollan.

Porto saknar Marega och Corona och i Roma är det fortfarande frågetecken kring Robin Olsen i målet. I övrigt kommer snudd på ordinarie elvor ställas ut på banan ikväll.

Målchanser åt båda håll med ett Roma som för matchbilden men ett Porto som ligger på kontring. Nog ska det skapas målchanser tillräckligt för att täcka över 2,5-mål här. 

Över 2,5 mål i Roma vs Porto till 1,95 tar jag hos Betfair. 

**