Regerande cupmästarna med störst motivation till 15 gånger degen.
14 februari, 2019
Ole Gunnar med dubbelchans till nästan dubbla degen. (1,97) – M
18 februari, 2019

Snabba ryck! Överodds i finalen i Rotterdam under söndagen. – M

ATP Rotterdam final Söndag kl 15.30

Stan Wawrinka vs Gael Monfils. SPEL Wawrinka 1,72

Den nivå och det spel som ”Stan The Man” Wawrinka håller nu är och snuddar på hans forna toppform och då är en spelare som Gael Monfils lite för svajjig, lite för passiv och helt enkelt lite för dålig för att klara av att slå Wawrinka.

Spelstilsmässigt passar det här Wawrinka ypperligt. 3-0 till Stan Wawrinkas favör i deras två senaste möten styrker den tesen.

Monfils med sitt ultradefensiva spel kommer bli straffad så fort han blir kort i banan. Monfils med sin hypersnabba kvickhet hinner upp det mesta av attackslagen han får emot sig av de flesta på touren men Stan har en sådan tyngd i sitt offensiva spel att han är en av få som verkligen kan bomba ut Monfils med berömda dunder och brak. I bollduellerna är Stan dessutom den klart säkrare bollaren.

Wawrinka har visat prov på en rejäl hunger och vilja under hela veckan och varit supertänd i samtliga av hans matcher vilket inte alltid är fallet när Stan huserar i turneringar som inte tituleras som Grand Slams.

1,72 lär inte stå över 1,60 vid matchstart. Med andra ord stort värde på Stanimal här och jag rekommendera att man köper på sig illa kvickt innan resten av marknaden inser övervärdet.

Wawrinka att vinna morgondagens final till 1,72 – taget!