Snabba ryck! Överodds i finalen i Rotterdam under söndagen. – M
17 februari, 2019
Mysturre i Delray Beach denna vecka. (2,40 och 2,50) –
19 februari, 2019

Ole Gunnar med dubbelchans till nästan dubbla degen. (1,97) – M

FA Cupen 21.00 Måndag

Chelsea vs Manchester United. SPEL Asian +0,5 Man United till 1,97 ( Dubbelchans = vinst på både kryss och Unitedseger) 

United åkte på en käftsmäll mot PSG förra veckan där man inte bara förloade med 0-2 utan även fick skador på Martial och Lingaard. Innan dess var allting i Uniteds läger som en berömd dans på rosor där Ole vunnit 10 av hans 11 matcher som Unitedtränare.

Att United försvagas av avbräcken på Martial och Lingaard är det såklart ingen tvekan om men det får ändå finnas någon slags måtta på hur marknaden ska reagera och värdera United trots dessa skador. Nu har Chelsea gått och blivit storfavoriter i detta möte och det är i min bok väldigt felaktigt.

Ersättarna som United kan formera in i truppen är namn som Lukako, Mata och Alexis Sanchez. Inga bedrövliga spelare direkt, om man säger så. Mindre djupledshot men desto mer kreativitet.

Höstmötet slutade 2-2 efter att United släppt in ett kvitteringsmål i matchens absolut sista spark.

Chelsea är inget lag som direkt rosat marknaden på sistone. Tränare Sarri är hårt kritiserad och man åkte på rejäl däng förra helgen mot City med 6-0. Efter det åkte man till Malmö och har även returern mot Malmö redan på torsdag så en del spelare kan eventuellt vara lite småslitna.

Symptomatiskt för Sarris Chelsea är att man haft väldigt svårt mot topplagen denna säsong. Sarris spelstil är helt enkelt lite för risktagande även om den i sina bästa stunder är och snuddar på världsbäst sett till förutsättningarna. Den högstanivån var det dock ett par månader sen vi fick se nu.

Detta är en betydligt jämnare match på förhand än vad marknaden vill göra gällande hävdar jag. Jag tror United och Ole-Gunnar rycker upp sig efter PSG-debacklet och återkommer till det vinnande spåret. Mål lär man defintivt göra och jag tror det kommer räcka för minst kryss och omspel.

Dubbelchans X2 på United 1,97 är väldigt högt.

***