Ole Gunnar med dubbelchans till nästan dubbla degen. (1,97) – M
18 februari, 2019
Favorit i repris, denna gång på Spurs till 5,50. – M
19 februari, 2019

Mysturre i Delray Beach denna vecka. (2,40 och 2,50) –

ATP Delray Beach tisdag

kl 21.30 : Reilly Opelka vs Tennys Sandgren. SPEL Opelka 2.40 

Opelka är USA:s nästa stora grej vill jag tro. Född 1997, är längsta spelaren på touren och kommer snart vara allmänt erkänd som världens bästa servare så fort Ivo Karlovic och John Isner lägger skorna på hyllan. Jag skulle nästan redan nu kunna argumentera för att Opelka har bättre serve än Isner. Hans två senaste segrar mot Isner understryker den tesen.

Hur som helst, Opelka vann i söndags ATP New York och det går såklart att misstänka att han kommer hit lite småsliten. Nu tror jag ju ändå inte det, då han spelstil är väldigt energisnål. Att stå och bomba på med servar tär såklart inte lika mycket som att ha långa bolldueller för att vinna sina matcher. Appropå längre bolldueller, det är den biten som Opelka är så ruggigt vass i sett till hans enorma storlek. Han kan slå vinnare från alla lägen, forehand som backhand, bra framme vid nät och rör sig väldigt bra för att vara en bjässe på över 2,10 meter. Håll koll på Opelka framöver, han kan bli farlig. Bra skalle har han dessutom, vilket inte minst förra veckans titel bevisade.

Opelka vs Sandgren är som mest 50/50 i min bok. När vi då får 2,40 på Opelka – nå måste man nypa. 

***

kl 17.30 : Mackenzie Mcdonald vs Taylor Fritz. SPEL Mcdonald 2,50

Bra resultat på båda på sistone och jag vill tro att det är minivärde på Mcdonald här. Klurig spelstil som Mcdonald har som bör kunna störa Fritz. 2,35-2,40 hade varit en rimligare oddssättning.

 

***