Favorit i repris, denna gång på Spurs till 5,50. – M
19 februari, 2019
Full pott denna vecka till höga odds. Nya högoddsare i åttondelarna. – M
21 februari, 2019

Anaheim Ducks mot slutspel!

Precis efter jag skrev här senast om just detta spel så gick Anaheim in i en rejäl formsvacka och gick från 4,75 till TJUGO (!) gånger pengarna till att ta sig till slutspel.
Nu har Anaheim sparkat sin tränare, man har vunnit två raka matcher och man har verkligen börjat få ordning på sitt annars rätt så kassa försvarsspel.
Det är många lag som slåss om dom sista platserna och Anaheim ligger rätt långt ner MEN det är bara tre poäng upp till slutspelsplats och hittar man den toppen man kan ha under en längre tid kommer man ta sig till slutspel.

Satt uppe och kollade hela Anaheims match igår borta mot Minnesota.
Anaheim är inget lag som ska ägna sig åt något finlir, man ska göra som igår. Slita hund i vartenda byte.
Med detta försvarsspel, detta slit och med spetsegenskaper från spelare som Getzlaf, Perry, Rakell med flera finns ALLA möjligheter att ta sig till slutspelet.

Vi får mellan 2,20 – 5 gånger pengarna på Chicago, Minnesota, Vancouver, Arizona och Colorado medans vi alltså får TJUGO på Anaheim.
Kan någon insatt ge mig kontaktuppgifter till ansvarig för detta på Betsson Group? Börjar nästan tro på att cheferna på Betsson Group spelar på detta själva.
Kan meddela att för två matcher sen så stod Anaheim också i tjugo gånger pengarna. Sen går Ankorna och vinner två matcher men oddset ändras inte? Nej något skumt är det här.

För att ännu tydligare förtydliga hur in i helvete sjukt detta odds är:
NY Rangers på andra sidan har 9 poäng upp till slutspel och har lika många lag att passera som Anaheim (är även i grunden ett klart sämre lag) och dom har 22 på att ta sig till slutspel.
Florida Panthers har också dom 9 poäng upp till slutspel och har 14 gånger pengarna på att ta sig till slutspel.
Edmonton som ligger tre poäng bakom Anaheim på samma sida har 16 gånger pengarna.

Ni kanske har räknat ut det tills nu men vi spelar alltså att Anaheim Ducks går till slutspel!
Detta gör vi på Betsson till det sinnessjuka oddset 20.0. (spelet finns även på Betsafe och Nordicbet.)

Ett litet förslag, skapa konto via denna länken så får ni 100% upp till 2500kr EXTRA att spela för.
Eftersom grundserien slutar 6e April och omsättningskraven på Betsson sträcker sig över 60 dagar så kan ni själva räkna ut att det fungerar alldeles utmärkt att använda just bonusen till detta spel.

En till liten intressant sak är att undertecknad åker över till just Kalifornien om dryga veckan och stannar där minst grundserien ut, mitt stöd på plats kommer vara ytterligare en faktor till att Anaheim tar sig till slutspel.