Anaheim Ducks mot slutspel!
20 februari, 2019
NHL!
22 februari, 2019

Full pott denna vecka till höga odds. Nya högoddsare i åttondelarna. – M

Mcdonald och Opelka till 2,40 och 2,50 hittade hem med ganska så god marginal häromdagen och till åttondelarna tycker jag mig återigen ha hittat övervärde i dem högre oddsen. 

ATP Delray Beach torsdag och fredag natt.

Paolo Lorenzi vs Steve Johnson. SPEL Lorenzi 3,25  

Lorenzi var bitvis riktigt bra i New York och SOM han sliter, den gamle gubben. Johnson tror jag inte en sekund på i år eller över huvud taget. 9 raka förluster innan gårdagens ganska knappa seger mot Jung för Johnson. Jag tror Lorenzi har god chans att borra ner Johnson i hans backhandhörn under matchens gång och där får nog Johnson anses ha tourens i särklass sämsta backhand. 3,25 på Lorenzi är högt. 

****
****

Radu Albot vs Nick Kyrgios. SPEL Albot 2,90  

Kyrgios behöver inspiration för att åtminstone närma sig sin fulla potential i sina presationer. Större delarna av året får han ingen inspiration och ja, då skiter han mest i det. Förra rundan mot Millman var rena undret att Kyrgios tog sig vidare ur. Låt oss milt uttrycka det som att Albot inte direkt är den roligaste motståndarn man kan ställas mot. Albot som dessutom gjort rikttigt fina resultat på slutet och inte minst presterat mycket väl mot servekanoner, som Kyrgios ändå måste betraktas som.

Om Kyrgios inte är skärpt mentalt i den här matchen kommer Albot ha superchans att vinna. 2,90 på att Kyrgios ska tilta ur utav tristess och Albot vinna – ja, det är dundertaget. 

***
***

Reilly Opelka vs Juan Martin Del Potro. SPEL Opelka 3,10 

Satan så kul det är att se Juan Martin Del Potro vara tillbaka på banan igen efter flera månaders skadeuppehåll. I sin comeback ställdes han mot Nishokia och dem små delarna jag såg av den matchen måste jag säga att Del Potro såg betydligt bättre ut än vad man kanske kunde räknat med. Framför allt backhanden såg det ut som han slipat på ordentligt under uppehållet, den gode Juan Martin. Får han den att funka ännu bättre här framöver samtidigt som hans kropp håller sig borta från skador, ja då dröjer det inte länge till innan Del Potro är och nosar på dem allra största titlarna igen. Forehanden behöver det ju inte snackas om, den är bara bäst.

Trots detta så väljer jag Opelkas sida i det här mötet tack vare det fina värdet i hans höga odds. Opelka, som vann senast mot Sandgren till 2,50 i en ren och skär utskåpning kommer som sagt vara en spelare att hålla mer än ett öga på framöver. Osannolikt bra serve (snittade 30 serveess per match förra veckan) och väldigt bra i det vanliga spelet för att vara en såpass gigantisk bjässe.

Del Potro är fortfarande väldigt matchotränad och att då möta en servekanon av det allra vassaste slaget är inte direkt något man får rytm utav. Tror det kommer bli väldigt små marginaler här, även om Delpo vanligtvis är väldigt bra mot storservare.

3,10 på Opelka är hur som helst minst 20-30 punkter för högt.

****