NHL!
22 februari, 2019
Dundersöndag (1,80 & 3,75) – M
24 februari, 2019

Albot fortsätter generera avkastning. (2,65) – M

ATP Delray Beach fredag 23.59

Radu Albot vs Steve Johnson. SPEL Albot 2,65 

Såg båda dem här herrarnas förra omgång och tycker onekligen att Albot imponerade mer än Steve Johnson. Albot som returnerade riktigt bra mot Kyrgios möter nu en Steve Johnson som förvisso är betydligt mer fokuserad än Kyrgios, men i övrigt en betydligt sämre spelare och besitter som sagt tourens sämsta backhand. Eller, sämsta, den existerar lixom inte ens. Det slås i stort sett enbart slice från den sidan och det är inte med någon särskilt bra längd eller skruv.

Lorenzi kunde inte utnyttja de lägen som uppstod när Steve Johnson blev kort i banan med sina slice. Det tror jag däremot Albot har jättechans att göra.

Albot har gått bra på slutet och vunnit mot bättre rankade spelare på löpande band. Han har sin styrka i returerna och när han då ställs mot en spelare som till mångt och mycket endast lever på sin serve och efterkommande forehand, ja då känns det som uppdukat för att Albot ska kunna få med sig ytterligare en skalp här.

2,40 hade jag suttit detta odds till. När vi istället ges 2,65 så måste man nypa. Albot att vinna till 2,65 är spelvärde.