Full pott denna vecka till höga odds. Nya högoddsare i åttondelarna. – M
21 februari, 2019
Albot fortsätter generera avkastning. (2,65) – M
22 februari, 2019

NHL!

Det är väl överdrivet att säga att slutspelet närmar sig när vi har cirkus runt 20 omgångar kvar och alltså en hel fjärdedel kvar i antal matcher.
Det är dock bara 6 veckor kvar tills grundserien är över och man märker verkligen mer och mer för varje omgång att matcherna betyder mer nu.

Jag har flertalet gånger skrivit här att det inte är någon större idé att hålla på och tippa i grundserien i NHL och det står jag givetvis fast vid allt som oftast.

Nu börjar det dock som sagt dra ihop sig och matcherna blir mer och mer likt slutspel. Så av den anledningen tänkte jag att vi kommer börja så lite smått förbereda oss inför slutspelet med att börja spela på lite väl valda matcher kommande sex veckorna.

Vi står över nattens matcher och fokuserar istället på morgondagens!

Buffalo – Washington
Buffalo gick från ingenstans igår och tog poäng mot överlägsna seriesegrarna Tampa Bay på bortaplan, nåväl det är NHL och konstiga saker kan hända.
Det jag istället tänkte fokusera på är Washington och att det känns som att dom allt mer börjar skruva upp inför vad som komma skall. Man jagar Islanders för förstaplatsen i sin division, en plats jag tror att man kommer lyckas ta.
Igår slog man imponerande Toronto på bortaplan och man har verkligen senaste matcherna haft fyra kedjor som börjat spela bra igen likt slutspelet förra säsongen.
Vårt första spel i denna match blir en rak tvåa på Washington till 2,25Betsson. 

Vårt andra spel i denna match blir Buffalo under 2,5 mål till 2,06 på Betsson. 
Buffalo har på senaste sex matcherna enbart lyckats göra tre mål på 2 av dessa tillfällen och när vi då får dubbla slanten på att dom inte lyckas med det denna gången mot ett av ligans bästa lag tar vi det oddset direkt.
Kan tilläggas att Holtby i Washington målet verkligen börjat spela upp sig senaste tiden och ser ut att sakta men säkert närma sig storformen från förra säsongens slutspel.

St Louis – Boston Bruins
St louis har haft en riktig formtopp senaste tiden och lyckades med bedriften att vinna elva raka matcher innan man senast åkte på en torsk mot Dallas.
Boston har inte heller dom legat på latsidan när det gäller segrar och man har mäktat med att vinna sju raka matcher.
Jag känner att detta är en helt öppen match och när vi får 2,95 på rak Boston seger och 2,12 på moneyline kan vi inte avstå.

Vi spelar både rak seger på Boston (2,95) samt Moneyline (2,12) och vi spelar även detta spel på Betsson.

För er som inte ännu tagit del av mina långtidsspel på slutvinnare så kan ni läsa om det här

Washington har sjunkit lite men är enligt mig fortfarande fint värde i. Pittsburgh står kvar på 23 och likväl där är det fortfarande bra värde.

Betsson erbjuder även kanske marknadens bästa bonus just nu. Sätt in 2500kr och få 2500kr extra att spela för. Klicka här för att ta er till Betsson och skapa ett konto.

Även Betsafe och Nordicbet bjuder på bra bonusar och har samma spelutbud som Betsson. Klicka på respektive namn för att ta er till deras sida och skapa er ett konto.