Albot fortsätter generera avkastning. (2,65) – M
22 februari, 2019
Fortsätter höja ROI:n i Dubai och Mexiko. – M
25 februari, 2019

Dundersöndag (1,80 & 3,75) – M

Premier League kl 15.05

Manchester United vs Liverpool. SPEL Över 2,5 mål till 1,80

Behövs ju ingen närmare presentation här av lagen. United som fortsätter storma fram (med undantag av PSG-matchen) och ett Liverpool som alltjämt leder ligan.

Skadesituationerna i båda lagen är bra och sånär som på fullt ordinarie elvor kommer vi få se på banan i det som av många anses vara världens största match.

Senaste tre mötena lagen emellan har samtliga täckt över 2,5-linan och det TROTS att Man United under den perioden haft den numera extremt destruktive och riskminimerande Jose Mourinho vid rodret. Nu är det Ole Gunnar som rattar laget och det är en kolossal skillnad i sättet man attackerar och pressar på.

Liverpool älskar matchbilder som den här. Man United kommer i egenskap av stolthet och hemmaplan ställa sina utgångspositioner högt upp i banan och gasa på för fullt och där i kommer Liverpool få gott om ytor att ställa om på med Mané, Salah och Firmino som attackerande spetsar. Blir inte alls förvånad om Firmino avgör det här för satan så bra och nyttig han var mot Bayern Munchen och är rent generellt numera. En av världens kanske mest underskattade spelare i mitt tycke, för jo – han får inte alls den uppmärksamhet han förtjänar. Nu trivs han säkert alldeles briljant i Liverpool men har någon spelare någonsin som varit 9:a varit så ofantligt Barcelona-kompatibel som Firmino är? Han till Barcelona vore verkligen den överlägset bästa ersättaren till Luiz Suarez. 

Hur som helst, attackfotboll och högt tempo lär vi få se. Båda lagen har gott om kvalité i både omställningsspelet och i det etablerade anfallsspelet. Det känns svårt att sia vem som går vinnande här men desto lättare att förutspå en öppen och chansrik tillställning med MINST 3 mål. Över 2,5 mål till 1,80 anser jag vara betydligt större sannolikhet än de 55% som oddsen vill påstå. Spelvärde.

****

Senare under söndagen är det final i ligacupen på Wembley. Manchester City vs Chelsea. Möttes ju för några enstaka veckor sedan där City fullkomligt krossade Chelsea med 6-0. Därav är även oddsen till mångt och mycket satta utefter det.

5,75 Chelsea , 4,50 på oavgjort och 1,60 på City. 

City är ju rättmätigt storfavoriter här men frågan är om dem ändå inte kanske blivit något för betrodda. Är trots allt en cupfinal på neutral mark och där Chelsea har flertalet världsstjärnor som kan avgöra en sådan här tillställning på egen hand. Chelsea har dessutom ett rekordbra facit på just Wembley Stadium.

Chelsea att lyfta pokalen till 3,75 måste prövas. Den här titeln skulle betyda väsentligt mer för Sarri och hans lag än för City som har sitt stora fokus på ligan och Champions League. 

***