Dundersöndag (1,80 & 3,75) – M
24 februari, 2019
Genomgång NHL!
26 februari, 2019

Fortsätter höja ROI:n i Dubai och Mexiko. – M

Fina resultat på föregående veckas spel och formen fortsatt vass när vi äntrar den här veckans 500-poängsturrar som går av stapeln i Dubai och i Mexiko. Vassa startfält i båda dem här eventen där spelarna nu ordentligt laddar upp inför nästa veckas start på den amerikanska hardcourtvåren med Indian Wells och Miami som tunga mastersturneringar.

ATP Acapulco måndag/tisdag

Tennys Sandgren vs David Ferrer. SPEL Sandgren 2,28 

Ferrer som enligt han själv skulle ha slutat vid det här laget fortsätter tugga på och har ju faktiskt hittills in på året sett bättre än vad uråldringen gjort på flera år. Men såpass bra att vi ska ta honom för givet som favorit mot Tennys Sandgren på hardcourt? Nej, absolut inte. Sandgren har en ganska bra säsongsstart bakom sig, kommer få mycket mer på sin serve och är inte särskilt mycket sämre i bollandet än Ferrer. Tydligt spelvärde på Sandgren här till 2,28. 

*****

Sam Querrey vs Taylor Fritz. SPEL Querrey till 1,80 

Querrey vann denna turnering för något år sedan efter ha slagit spelare av den yttersta kalibern. På hardcourt är Querrey alltid blytung att möta. Fritz känns fortfarande lite för fjäderaktig för att riktigt ta nästa kliv. 1,80 på Querrey duger gott och väl. 

***
***
***

ATP Dubai MÅNDAG

Philipe Kolschreiber vs Roger Federer. SPEL Kohlschreiber +4,5 gem handikapp till 1,90. 

Dags för Federer att återta säsongen igen efter sin kollaps mot Tsitsipas i Australien Opens åttondelsfinal. Vi ska komma ihåg att Federer innan det uttåget sett alldeles överjävligt bra ut i säsongsinledningen så att räkna bort honom från dem stora titlarna redan är nog dumdristigt. Han har motbevisat tvivlarna förr även om han numera kommer åka till dem stora eventen mer som än outsider snarare än som favorit.

Idag ställs han mot sin gode vän Kohlschbreiber och det brukar sällan bli några överkörningar. Kohlschreiber har historiskt sett alltid spelat bra i Dubai och har en spelstil som Federer sällan mäktar med att köra över. Något brutet strögem här och där, det brukar räcka. +4,5 gem i bäst av tre set är väldigt mycket. Federer är inte den som brukar gasa på för fullt i sin första match på över en månad heller utan brukar ta det rätt så lugnt och spela in sig på underlaget och pröva sig fram.

+4,5 gem på Kohlschreiber till 1,90 måste plockas. Får vi börja serva ska detta spel definitivt vara i hamn.  

*****