Fortsätter höja ROI:n i Dubai och Mexiko. – M
25 februari, 2019
NHL natten mot Onsdag!
26 februari, 2019

Genomgång NHL!

Vi kan väl börja med att säga att spelet Anaheim till slutspel verkar gå helt åt helvete.
Tjugo gånger pengarna fick vi dom till och dom sjönk snabbt efter det ner till sju, just i detta nu är man dock på god väg mot sin tredje raka torsk och det känns som det berömda tåget i snabb fart är påväg att lämna oss.

Mycket trades nu inatt och sista dagarna överlag och jag kan personligen tycka att dom största vinnarna (iallafall kortsiktigt) är San José och Colombus. San José med värvningen av svenske Gustaf Nyquist och Colombus med värvningarna av Duchene och Dzingel.
Båda dessa två visar att dom vill försöka utmana om Stanley Cup bucklan denna säsong.

Jag tipsade här om veckan att spela San José till sjutton gånger pengarna som slutvinnare och dom har nu sjunkit ner till i snitt runt elva på dom flesta spelsidorna.
Bwin erbjuder 13 på San José för tillfället vilket jag kan tycka är lite för högt, tycker nog dom ska ligga runt 10-11 egentligen.

En annan trade av intresse är Mark Stone från Ottawa till Vegas.
Ottawa har helt gett upp och har i stort bytt bort varenda duglig spelare nu och verkar försöka bygga om rejält.

Nashville och Minnesota gjorde ett rakt byte där Fiala lämnade Nashville och Mikael Granlund lämnar Minnesota.
Simmonds från Philadelphia till Nashville.
Marcus Johansson från New Jersey till Boston.

Pittsburgh som satt sig i ett riktigt onödigt läge och nu får ägna sista 20 omgångarna att slåss för slutspel bytte till sig två backar i Gudbrandson och Wideman för att säkra upp backsidan efter skadorna på Letang och Dumoulin.
Ni som följde mitt råd om att spela på Pittsburgh behöver dock inte oroa er för om Pittsburgh ska gå till slutspel eller inte, det kommer dom göra.
Och väl där, då vill ingen möta Crosby, Malkin osv.

Colorado plockade till sig Brassard, han känns lite på nergång men är trots det ändå en rejäl tillgång offensivt för Colorado som behöver lite uppbackning bakom sin superkedja.
Just Colorado har 40 gånger pengarna på att vinna Western Conference, alltså att gå till Stanley Cup finalen.
Det är ju som ni säkerligen förstår inget glasklart odds (vilket odds som nu är det) men det känns ändå lite väl högt. Med den förstakedja dom besitter (en av ligans absolut bästa) så kan dom slå ut vilket lag som helst.
I stort samma trupp som förra året där man precis tog sig till slutspel och fick känna på det, man pressade även storfavoriten Nashville till sex matcher där och då.
Precis i detta nu tog sig också Colorado upp på just slutspelsplatsen, tar man sig bara till slutspel är detta ett väldigt fint odds.
Betsson erbjuder just 40 gånger pengarna på detta spel medans andra sidor erbjuder mellan 19-26 ungefär.
Klicka här för att skapa er ett konto på Betsson

Att Washington fortfarande står i uppemot tjugo gånger keramiken medans lag som Calgary och Toronto står i så lågt som ner mot 8-9. Det är ungefär lika sjukt som Robert Lauls kvinnosyn.

Fem dagar tills man lämnar det här pisshålet och istället beger sig över till Kalifornien och slipper sitta uppe som en alkoholiserad blåval om nätterna och istället kan följa när världens bästa hockeyliga ska avgöras på lite mer rimliga tider.

Tack för mig!