Indien Wells på plats. Golf, Elias Ymer, patetiska publikvärdar, fredagsoddsen och långtidsspelen. – M
8 mars, 2019
NHL natten mot Söndag!
9 mars, 2019

Skrällslantar under helgen i Indian Wells. – M

Indian Wells lördag och söndag

Godkänd start på turneringen och inför helgen finns det flertalet odds i dem högre lådorna som sticker ut.

Leonardo Mayer 4,55 vs Gael Monfils

Mayer såg sylvass ut mot Opelka i öppningsronden och Monfils vet man aldrig vad man får av. Mayer som dessutom gick långt här i förra året och var ytterst nära på att slå ut fjolårsvinnaren Del Potro. 4,55 på Mayer är väldigt högt sett till förutsättningarna.

*

Feliciano Lopez 4,05 vs Karen Khachanov

Såg sista set på plats i Lopez seger mot Berdych under gårdagen och nästa motståndare på tur för Lopez är Khachanov som på väldigt många sätt påminner om Berdych i både spelstil och spelstyrka. Lopez såg riktigt vass ut och det doftar skrällchans här och till 4,05 på Lopez är det värt att testa. 

*

Fabio Fognini 2,35 vs Radu Albot

Kom igen nu, vad är det frågan om? Ja, Albot har gått som tåget men ser man till grundkapacitet är Fognini ljusår bättre. Är Fognini spelsugen och skärpt så vinner han detta. 2,35 på Fogge-dåren är spelvärt. 

*

Filip Krajinovic 2,55 vs David Goffin

Krajinovic såg ruskigt stabil ut mot Kukushkin och möter nu en skapligt formsvag Goffin som Krajinovic dessutom vann emot i raka set senast dem möttes. Inte en chans att 2,55 kommer stå sig ju närmre vi närmas oss matchstart. 2,55 på Krajinovic är högt värde. 

*

Steve Johnson 2,40  vs Denis Shapovalov

Steve Johnson som dansade hem segern mot Fritz möter här en av tourens mest fladdriga spelare som inte direkt trivs i förhållanden med mycket vind och hög studs. Steve Johnson på hemmaplan kommer ha bra chans här till 2,40.

**