Juventus och Atletico vet exakt hur man täpper till. -(1,69)
12 mars, 2019
NHL matcher kommande dagarna!
15 mars, 2019

Genomusla Schalke 04 mot City på bortaplan låter inte direkt som en målsnål matchup. (1,95) – M

Champions League kl 21.00 tisdag

Manchester City vs Schalke 04. SPEL Över 3,5 mål till 1,95

Det gamla storlaget från Tyskland, Schalke 04, har i år en av deras sämsta säsonger på över 15 år. Man snuddar nästan på nedflyttningsplats i Bundesliga och har på de senaste 4 matcherna släppt in 14 mål. Man läcker bakåt och är tämligen usla framåt. 

Att då möta City som har 3-2 med sig in i den här matchen ifrån förra mötet är nog ingen uppgift som tyskarna ser fram emot med någon särskild stor förtjusning. City är inte känt som något lag som drar ned på takten även när man leder utan det är allt som oftast gasen i botten mest hela tiden. I helgen är det FA-cup match där det lär roteras en del så finns ingen anledning att vila dem viktigaste pjäserna. De Bruyne och Fernandinho är out vilket såklart är ett avbräck men City har byggt på sig en sådan ruskigt stark och bred trupp att det knappt märks varken på papper eller på prestationen.

Jag kan inte tänka mig något annat än att City kliver in och kör över Schalke här även om Schalke precis som alla lag som möter Citys högt stående backlinje lär få sig några lägen att kontra in något mål.

Att vi lär få se oss en chansrik tillställning ikväll mellan dessa två lag ska vara snudd på en ren garanti. Över 3,5 mål till nästan dubbla pengen är ett dundergivet spel.

***