NHL natten mot Torsdag!
3 april, 2019
NHL Slutspel – fortsättning.
8 april, 2019

Det är dags – NHL SLUTSPEL!

ÄNTLIGEN!
Grundserien är över och vi kan nu rikta in oss på ett väldigt intressant slutspel.
Tänkte att vi i detta inlägg kommer gå igenom lite vinnarodds samt en del av matcherna (åttondelsfinalerna).

Vi har ju sedan tidigare spelat på Bet365 Washington och Pittsburgh som slutsegrare, båda dessa till 23 gånger pengarna.
Washington står just nu i 12 och Pittsburgh i 18 så där var vi helt klart rätt ute.
Går fortfarande att hitta Washington på 888sport till 16 och det är fortfarande alldeles för högt så ni som inte gjort det, gör det. Spela Washington.
Pittsburgh till 18 är ju också givetvis fortfarande fint värde i.

Om vi kollar på vinnaroddsen just nu på 888sport.se så hittar vi Tampa som STORFAVORITER till 3,35. Likt förra året var Nashville stora favoriter till cirka 4,5. Det var sjukt då men frågan är om inte detta är ännu sjukare.
Missförstå mig inte Tampa är favoriter till detta och skall vara så. Tampa är NHLs bästa lag ÖVER 82 OMGÅNGAR.
Slutspel är som ni säkerligen vet en helt annan sak och att spela Tampa till i runda slängar 3 gånger pengarna, då borde man ha en säker plats på närmsta psykakut.

Jag tycker dock att vi ska hitta in i ett par lag i Western Conference som slutvinnare också.
Det känns som Nashville för första gången på ett gäng år kommer in i slutspelet som en liten outsider. Man har annars ett par säsonger irad stormat fram under grundserien och som jag var inne på var man förra året rejäla favoriter till att ta hem allting. Man har ännu inte lyckats ta sig hela vägen och jag tror detta att man likt Washington ifjol fick smyga lite bakom kan gynna dom denna gång.
Så vårt första spel för dagen blir Nashville som slutsegrare till 14 gånger pengarna.

Vårt andra spel blir San José som möter Vegas i första omgången. Dessa två lag möttes även förra året i slutspelet, då ett steg längre fram dock.
Jag tror San José är ute efter revansch och tar sig förbi Vegas och skall i det fallet ställas mot Calgary (eller Colorado). Låter inte som en allt för omöjlig väg fram till en eventuell Conference final. När vi får 15 gånger pengarna på San José istället för 9 på Calgary väljer vi givetvis att spela San José till 15.
Vårt andra spel blir San José som slutsegrare till 15 gånger pengarna.

Tänkte att vi går igenom några matchserier nu också när vi ändå har tid.

Tampa Bay – Colombus
1,31 – 3,50.
Mitt tips: 4-1.
Tampa självfallet storfavoriter. Tampa kommer vinna detta.
Tror dock inte det kommer gå så extremt lätt som alla tror. Vi alla minns hur Colombus satte skräck i Washington förra året genom att vinna dom två första matcherna i Washington på övertid.
Tampa kommer som sagt vinna detta men jag ser inget större spelvärde i att spela att dom gör det till usla 1,31. Istället tycker jag att vi hittar spelvärde i 1,70 på Tampa -1,5.
Vilket alltså betyder att Tampa vinner denna matchserie med 4-2 som sämst. Även om jag tror att det blir lite jämnare än vad många tror menar jag inte att Colombus kommer lyckas sätta speciellt mycket press på Tampa.
Vi spelar Tampa -1,5 till 1,70

New York Islanders – Pittsburgh
2,10 – 1,74
Mitt tips 2-4
Många som trodde Islanders skulle få det tufft detta år efter att kaptenen och storstjärnan Tavares lämnade för Toronto. Så vart det dock inte utan Washingtons succé till coach Barry Trotz har verkligen fått igång detta Islanders.
Pittsburgh har vart väldigt upp och ner denna säsong precis som ett storlag brukar vara, dom vet om att man inte behöver vinna varje match i grundserien för att ändå vara med och hota i ett slutspel.
Crosby återigen en säsong där han mäktar med att göra 100 poäng.
Känns som Pittsburgh blir livsfarliga detta slutspel, Crosby, Malkin, Kessel, Letang med flera börjar bli lite äldre och vet om att det kanske inte finns så många chanser till.
Tycker dock att 1,74 är lite väl snålt på Pittsburgh här, jag tror Pittsburgh gör det och tar sig vidare men hade velat haft dom några punkter högre.


Vi fortsätter i morgon med att gå igenom resten av matcherna så inte inlägget blir alldeles för långt!

Alla dessa odds hittar ni på 888sport.se