Det är dags – NHL SLUTSPEL!
7 april, 2019
NHL – Slutspel
9 april, 2019

NHL Slutspel – fortsättning.

I förra inlägget fokuserade jag på oddsen angående slutsegrare och ett par av dom första matchserierna.
Nu tänker jag som ni säkerligen förstår dela med mig av mina tankar angående ett gäng av dom andra matchserierna.

Winnipeg – St Louis
1,90 – 1,90
4-3.
Denna matchserie känns helt 50/50. Har ärligt talat inte den blekaste om vem som tar hem detta. Dom som sätter oddsen verkar också vara inne på att detta blir väldigt jämnt. Om jag hade en pistol mot huvudet hade jag valt Winnipeg just pga hemmaplansfördelen.


San José – Las Vegas
1,86 – 1,95
4-3
Rätt jämnt i oddsen här också som det borde vara. Jag tror dock på San José detta slutspel och att dom har hemmaplansfördelen här kan bli väldigt avgörande i slutändan. 2-2 i inbördes möten denna säsong. Jag tror San Josés toppspelare kliver fram denna gång tillskillnad från förra året mot just Vegas och tar sig vidare.
Vi spelar San José att gå vidare till 1,86

Boston – Toronto
1,70 – 2,16
4-2
Dessa lag möttes i samma runda även förra säsongen där Boston tog hem den serien. Hade jag fått frågan inför denna säsong om att dessa lag skulle mötas i förstarundan även detta slutspel hade jag valt Toronto alla dagar i veckan.
Känns dock som att Boston är för tunga för Toronto i nuläget och att Toronto har lite väl mycket respekt för Boston.
Ska Toronto rubba Boston krävs det att Tavares verkligen kliver fram och visar dom yngre herrarna vad som behövs göras.
Jag tror dock att Marchand, Bergeron blir för tunga i slutändan och tar hem detta.
Lite snålt odds tycker jag dock på Boston så avstår spel.


Vi avslutar genomgången av dom första matchserierna i ytterligare ett inlägg som kommer upp väldigt snart!

ALLA spel hittar ni på 888sport.se

888spooooooort