NHL Slutspel – fortsättning.
8 april, 2019
Halvusla försvar till en överlina högre än vanligt i mötet United vs Barcelona. (1,74)
9 april, 2019

NHL – Slutspel

Vi har tre matchserier till att gå igenom innan detta ska dra igång.

Nashville – Dallas
1,55 – 2,47
Mitt tips: 4-1
Som jag varit inne på i tidigare inlägg tror jag att Nashville kan gynnas detta slutspel av att glida lite bakom i jämförelse med vad man annars fått göra dom senaste slutspelen.
Dallas klassar jag nog som slutspelets svagaste lag och jag kan inte se hur dom över sju matcher ska lyckas rubba Nashville. Nej ni, detta tar Nashville utan några större problem.
Här spelar vi Nashville -1,5 till 2,10. Minimum seger med 4-2 för att spelet skall gå in.
Washington – Carolina
1,65 – 2,25
Mitt tips: 4-1
”Drömlottning” för Washington? Man var ungefär två minuter ifrån att ställas mot Crosby och hans Pittsburgh. Istället fick man Carolina som man vunnit alla fyra möten mot denna säsong.
Carolina har gjort det bra som gått till slutspel men här tar det direkt stopp mot Ovechkin och övriga stjärnor i Washington.
Här spelar vi Washington -1,5 till 2,35 vilket alltså innebär att Washington som sämst får vinna med 4-2

Calgary – Colorado
1,44 – 2,80
Mitt tips: 3-4
Inför denna säsong var det nog många (inklusive mig själv) som trodde Colorado skulle tagit ytterligare ett steg och ta sig till slutspel rätt behagligt. Man såg faktiskt länge ut att vara påväg att missa slutspelet men med 8 segrar på dom 11 sista så tog man den sista platsen till slutspelet på den västra sidan.
Calgary däremot har överraskat alla och går alltså och vinner hela denna sida och är nu inför slutspelet tvåa bakom Tampa enligt oddssättarna till att ta hem allting. Ett slutspel är som sagt en helt annan sak och Calgary är oprövade i dessa sammanhang.
Jag tror detta kommer bli en av dom roligaste matchserierna och hetaste. Två roliga lag att titta på som hellre kör framåt än backar bakåt och med Colorados superkedja med Landeskog, Rantanen och Mckinnon så kan jag inte avstå att spela Colorado att gå vidare.
Vi spelar Colorado att gå vidare till 2,80

VI SPELAR ALLT DETTA PÅ 888SPORT.SE
Sätt in 100kr för att få 500kr extra att spela för.