Monte Carlo. Årets första Masters på grus drar igång under helgen. Fyra spelvärden. –
13 april, 2019
Stormöte i Premier Leauge!
14 april, 2019

FLASHSCORE MÅLSERVICE!

Flashscore målservice

I Sverige är FlashScore målservice den största och mest kända livescoretjänsten med notiser och pling direkt i dator, mobil och surfplatta. Om du inte använder FlashScore idag så har du något trevligt att se fram emot. FlashScore erbjuder en gratis app för iOS och Android samt en supersnabb webbsida som uppdateras i realtid med matcher från världens alla hörn. Tjänsten passar perfekt för dig som älskar fotboll och betting men där finns också statistik, tabeller, spelschema och mängder av annan inför från över 30 andra sporter.

Reka fram värdefull information

Oddsbaren levererar heta speltips som passar alla plånböcker. Varför inte ta din betting ett steg längre och reka fram ännu mer värdefull information med hjälp av FlashScore. Låt säga att du har läst ett speltips som lyfter fram ett lag du kanske inte vet särskilt mycket om? Med hjälp av FlashScore målservice och deras smarta sökfunktion kan du snabbt och enkelt söka fram laget i fråga. Därefter kan du se ligaposition med formkurva, resultatet från säsongens alla matcher, ta del av statistik som bollinnehav, avslut och antal passningar samt mycket annat. Du kan även få fram statistik från lagets alla spelare och se om skyttekungen är med i den kommande matchen eller inte. Cirka en timme innan matchstart får du även tillgång till startuppställningarna och det är snabbare än vad som presenteras hos Viaplay.

Med oddsrekar från Oddsbaren och informationen från FlashScore målservice kan du ta ditt spel till oanade höjder så missa inte att ordna fram Sveriges bästa verktyg för att skaffa sig kunskap om fotboll och annan sport.

Favoritmarkera dina lag

En annan fördel som kommer med FlashScore är att du kan favoritmarkera de lag du vill följa lite extra. När ett lag sedan är markerat som favorit får du notiser direkt i din mobil eller surfplatta när det är matchstart, när startuppställningarna släpps samt när det händer viktiga saker när laget spelar match. Du får exempelvis information om när det blir mål, om det blir rött kort samt mängder av annan information.

Förutom favoritlag kan du även lägga till tillfälliga matcher från veckans utbud. Förslagsvis lägger du till de matcher och lag som du har spelat på? Då får du all information om dina spel på ett och samma ställe. Dessutom får du mycket mer fakta om matcherna än vad spelbolagen någonsin erbjuder.

Känner du dig sugen på att komma igång? Ladda ner FlashScore målservice app direkt från Appstore eller GooglePlay. Följer du hellre sport via datorn finns FlashScore.se. Registrerar du ett gratiskonto hos FlashScore så sparas dina val på din profil och alla dina val synkroniseras till alla dina enheter där du är inloggad i appen.

Gör som 100.000+ andra svenska användare redan gjort – ladda hem FlashScore till din mobil eller surfplatta redan idag. All världens sport är bara några klick bort!