Vinnaroddsen på Monte Carlo Rolex Masters – M
15 april, 2019
Kvartsfinaler nere i Monte Carlo. Genomusla chaufförer och dåren Fabio Fognini på hugget.
19 april, 2019

Var finns värdena på slutvinnare i Champions League? – M

Dags för kvartsfinalerna i Champions League att avgöras och det känns nu inför returmötena kanske aningen mer ovisst än väntat. Vi tar oss en liten blick på hur marknaden ser ut på vinnaroddsen just nu, måndag kväll.

Undertecknad sitter i skrivande stund på väg ner till Barcelona och ska bevittna den enda match av dessa fyra som på förhand faktiskt redan känns avgjord, deppigt nog. Får väl trösta mig med lite soligt väder och ett par stycke Sangria för mycket innan lasset går till Monte Carlo och tennisveckan som pågår där nere.


***


Barcelona 3,65 – Sa det redan i höstas att det här Barcelona rent truppmässigt ska vara favorit till titeln. Tittar man däremot på det spelmässiga ser Barca inte alls så flödande ut som dem gjort föregående år men så länge man har Lionel Messi i sitt stall är man i stort sett alltid favorit att vinna sina matcher. Med utångsläget som råder i kvartsfinalen mot United är man i princip redan i semi och väl där, oavsett motstånd, kommer man vara favorit.

City 4,4 – Högstanivån odiskutabelet sinnesjukt hög, men lägstanivån i dessa sammanhang alldeles för låg för att 4,4 ska vara värt att kasta in polletter på. Särskilt med tanke på det läge man försatt sig i nu med underläge mot Tottenham. 4,4 alldeles för lågt.

Liverpool 4,7 Med 2-0 i bagaget från första mötet mot Porto känns ju Liverpool som snudd på givna semifinalister och med god chans på att återupprepa fjolårets finalplats, oavsett om motståndet blir Ajax eller Juventus. Spelstilen som Klopp och hans gäng besitter passar utmärkt för cupspel och precis som mitt krafitgt berusade resesällskap, Mr Robizzo, understryker är Liverpool till 4,7 något inte ens något en individ på rehab för spelmissbrukare kan avstå från att skjuta iväg sina sista polletter på.

Juve 5,1 Klarar dem Ajax? Isåfall såklart en titelaspirant. Med Mr Champions League, Cristiano Ronaldo och världens kanske slugaste taktiska hjärna på tränarbänken, Max Allegri är ju Juventes ett lag man aldrig kan räkna bort.

Tottenham 17,5 Kane borta säsongen ut. Lär bli svårt att gå hela vägen även om man har god chans att gå vidare till semi.

Ajax 38 – Satan så härliga dem är, detta unga gäng från Amsterdam. Gå hela vägen lär dem ju tyvärr ändå inte göra.

Man Utd 60 Känns som Solkjaer-effekten dött ut lite på slutet. Någon CL-titel kommer det såklart inte bli.

Porto 300 300 är vansinnigt högt med endast 8 gäng kvar men nja, blir nog inte mycket utdelning av den tv-pengen trots allt.

***