Måltrenden fortsätter på parken? (2,01) –
26 april, 2019
10 tips för att bli bättre på betting
29 april, 2019

Hårt matchande i tätt Londonderby. – (1,76)

Lördag kl 13.30 Premier League


Tottenham vs West Ham. SPEL West Ham +1,5 till 1,76 ( Vinst på spelet även vid uddamålsförlust)

Tottenham ska på tisdag kväll spela sin kanske viktigaste, och åtminstone kanske största match i klubbens historia. Champions League-semifinal mot gästande Ajax. Vägen ligger minst sagt ganska så öppen för att nå finalen i Madrid senare i vår.

Väl hemma i ligan har man i stort sett i och med onsdagens knappa seger hemma mot Brighton säkrat top 4 och CL-platsen inför nästkommande säsong.

Vad blir dem troliga följderna utav ovanstående faktorer? Jo, jag vill tro att Tottenham här kommer rotera en del på deras redan väldigt slitna och skadedrabbade trupp. Harry Kane är sedan länge out och till det här lär man vila minst 2-3 ordiniare tongivande pjäser.

West Ham har å sin sida ganska knackiga resultat på slutet men ser man till prestationerna så har man förtjänat en större poängutdelning. Senast mot Leciester hemma tappade man sin ledning i matchens absoluta sista skede och innan dess var man det klart bättre laget BORTA mot United på Old Trafford men förlorade snöpligt efter två billiga straffar emot sig.

West Ham har fullt med kvalité i sitt lag, inte minst i dem offensiva delarna. Man har även fått tillbaka en del spelare från skador, inte minst x-faktorspelaren Arnautovic.

Jag tror West Ham har riktigt bra möjligheter till att få med sig ett bra resultat härifrån, dels med tanke på kvalitén man besitter men minst lika mycket på grund utav Tottenhams hårda matchande nu och kommande dagar. Vad Pochettino och hans lag än säger utåt så är det utan tvekan så att det stora fokuset ligger på tisdagens hemmamatch mot Ajax i CL.

West Ham +1,5 är handikappspel med säkerhetsbälte på, där vi alltså får vinst på spelet även om West Ham förlorar med uddamålet. Raka tvåan betalar istället 7,5 för den mer djärve.

West Ham +1,5 tar jag till 1,76 hos 888sport.

***