Playojo!
26 april, 2019
Hårt matchande i tätt Londonderby. – (1,76)
26 april, 2019

Måltrenden fortsätter på parken? (2,01) –

Allsvenskan kl 17.30 Söndag


IFK Norrköping vs Malmö FF. SPEL: Över 2,5 mål till 2,01

Här tycker jag marknaden hamnat lite snett. Två av seriens bästa lag ställs mot varandra i en matchup som i stort sett alltid slutar i chansrika och målfyllda tillställningar. Sju raka matcher inbördes har slutat i över 2,5 mål.

Norrköping kommer senast från en snöplig poängförlust borta mot Djurgården där DIF kvitterade i sista minuterna men innan dess hade Peking bud på både en och två mål att punktera matchen. Bakåt var det å andra sidan inte allt för stabilt och på normal utdelning sett till chanserna borde även Djurgården nog gjort minst ett mål till.

Malmö då? Jo, dem har tre raka segrar i ryggen och gjorde fyra baljor på Bajen senast.

Norrköping har rent spelmässigt förtjänat en större poängutdelning än man hittills fått men jag är övertygad om att man kommer börja samla på sig poäng snart här framöver. Spelarmaterialet och spelsättet är utan tvekan tillräckligt bra för att hamna top 3 i Allsvenskan.

Ett Norrköping i poängbehov hemma på parken med Jordan Larsson tillbaka i elvan mot ett Malmö som kommer in med gott självförtroende bäddar för en öppen matchbild med mycket målchanser. Sannolikheten att över 2,5-linan ska täckas känns betydligt mer troligt än det inte ens 50% som marknaden vill hävda.

Spelar över 2,5 mål i det här mötet till 2,01 hos 888sport.