Hårt matchande i tätt Londonderby. – (1,76)
26 april, 2019
Hög mållina trots försvarssvaga lag på Emirates. – (1,99)
2 maj, 2019

10 tips för att bli bättre på betting

Betting på sport är populärt och det finns många spelbolag som erbjuder just detta. Men hur gör man för att lyckas vinna på betting? Här får du tio bra tips att ta till dig!

Lär dig grunderna och lägg upp en plan

Det allra första du bör göra, innan du placerar spel för riktiga pengar, det är att lära dig grunderna inom betting. Särskilt om du inte är så insatt. Lär dig vad ett odds är, vilket casino på internet du ska välja eller vilket spelbolag. Det är även bra att lära dig hur spelbolagen sätter sina odds. Sen är det även bra att lägga upp en plan. Det kräver tid och arbete att spela på matcher och tävlingar. Det är bra att ta hjälp av en bettingstrategi eller skapa en egen.

Läs på om regler

Det finns vissa faktorer du kan påverka själv, när du ska satsa. Att vara påläst om sporten du spelar på är en mycket god idé. Ska du satsa på fotboll, lär dig allt om det, är det ishockey så läs på om det. Lär dig reglerna för sporten och lär dig även vad spelbolaget har för spelregler. På Betway kan du hitta flera matcher att satsa på.

Sedan är det också bra att ta reda på så mycket information du kan om matchen du tänkt spela på. Läs på om hur lagets form är, om någon är skadad samt statistik inför matchen.

Titta på matchen

Lär du dig allt om sporten du spelar på och får goda kunskaper inom det. Då är det så att du kan öka din chans till vinst genom att spela ett livespel. Då kan du analysera matchen medan den pågår. Passa även på att föra statistik. Du kan till exempel använda dig av ett spreadsheet. Det ger dig dels överblick på hur mycket du spelar samt hur din betting går.

Låt inte känslorna styra

Det många gör som misstag, är att blanda in sina egna känslor. Det genom att alltid spela på sitt favoritlag, oavsett formen på dem. Det är bra att satsa och spela på laget som har chansen att vinna. Inte det lag du gillar allra bäst. Så vida inte de har en bra form och du verkligen tror de ska vinna. Se även till att du jämför odds. Det gör att du kan maximera din eventuella vinstsumma. Du bör därmed kolla på olika spelbolag.

Lyssna på vad experterna säger

Är det så att du har eller får goda kunskaper inom en sport så är det ändå bra att lyssna på vd experterna säger. Det finns många experter som på olika sajter och tidningar gärna delar med sig av tips och råd.

Sist men inte minst, det tionde tipset, jaga inte dina förluster. Det innebär att om du förlorar, försök inte vinna igen detta. Det ska vara roligt att spela! Avsätt därför hur mycket du kan tänka dig att spela för varje vecka eller varje månad.