10 tips för att bli bättre på betting
29 april, 2019
ATP Masters Madrid. Flertalet spelvärden under onsdagen.
7 maj, 2019

Hög mållina trots försvarssvaga lag på Emirates. – (1,99)

Såhär morgonen efter Leo Messis sedvanliga uppvisning på Camp Nou kan vi konstatera att spelet på Tottenham som bästa engelska lag till 5,5 vilar i ganska trygga händer för att minst få ut 2,75 i odds och dött lopp på spelet. Med 0-3 ska det nog lite väl mycket till för att Klopp och hans gäng ska vända på den där steken.

För Tottenhams del känns det lite öppnare trots Ajax totala spelmässiga överkörning i den första halvleken. Med Son, Sissoko och i allra bästa fall mirakulöst nog även Harry Kane tillbaka i elvan lär matchbilden bli helt annorlunda nere i Amsterdam.

Hur som helst, det där blir ett senare ämne att grotta ner sig i. Redan ikväll är det dags för nya stormatcher i cupsammanhang. Arsenal vs Valencia är utan tvekan en matchup som lika gärna kunnat vara en CL-kvartsfinal men efter ett par harvande år för båda dessa storklubbar är det istället i Europa League man tampas i och inte bara kämpar för titeln i sig, utan minst lika mycket för den CL-plats inför nästa år som en titel skulle innebära.

Både Arsenal och Valencia är i tabellpositioner i sina inhemska ligor där det mesta talar för att man faktiskt missar top4 och därmed det extremt viktiga avancemanget för CL till nästa säsong. Detta gör såklart att kvällens match betyder ännu lite mer i form av dignitet.

I den andra semifinalen mellan Frankfurt – Chelsea är det ganska så liknande förutsättningar och jag ser framför mig två riktigt hyperintressanta och skarpa semifinaler. Sneglar på överspelet även nere i Tyskland men väljer att avvakta matchbild och eventuellt kliva in live då inte minst hemmalaget dras med en del tongivande skador på offensiva nyckelspelare.

****
****

Europa League kl 21.00 Torsdag

Arsenal vs Valencia. SPEL Över 2,5 mål till 1,99

Det är inget överdrivet i att påstå att Arsenal just nu läcker enormt bakåt. Man har släppt in 9 mål på 3 matcher och då spelat mot mittenlag i Premier League. Nu ställs man mot ett Valencia som defintivt är ett par nivåer snäpp högre i kvalité och som dessutom gjort mål i samtliga av deras slutspelsmatcher i Europa League.

Ska även tilläggas att också Valencia läcker bakåt för stunden och har släppt in mål i 7 av deras 8 senaste matcher samtidigt som man mycket sällan går mållösa framåt.

Två offensivt balanserade där defensiven svajjat i båda läger på sistone talar för vi ska kunna få se en hel del målchanser ikväll. Till 1,99 är det därför i min mening klart värde att testa överlinan här.

I respektives lag kvartsfinaler i första mötet var det heller inga tendenser på försiktigt spel och riskminimering som det ibland kan bli i cupspel över två möten. Valencia gasade på borta mot Villareal och gjorde hela tre mål medans Arsenal körde plattan i mattan hemma mot Napoli.


Över 2,5 mål till 1,99 tar jag hos 888sport.se

****