ATP Masters Madrid. Flertalet spelvärden under onsdagen.
7 maj, 2019
Bästa kvartsfinaluppställningen på flera år under fredagen. (4.0 , 1.71 , 1.80)
10 maj, 2019

Mål måste göras ikväll på Amsterdam Arena. (1.71)

Ja, vad fan hände igår egentligen? Att Barca skulle gå på en liknande bomb likt förra året mot Roma, fast denna gång mot ett Liverpool som tvingades ställa upp med både mat-tanter och sommarvikarierande vaktmästare i startelvan pga alla skador och avstängningar, ja det är ett så gigantiskt underbetyg till hela Barcelona och inte minst till högsta ansvarige Tränare Valverde. Valverde som igår precis som alltid med sina fula klädval och dassiga utstrålning mer påminner om en tobaksberoende krögare som fått samtliga sina krogar satta i konkurs snarare än en fotbollstränare för världens kanske bästa lag.

Hur som helst hände igår något som egentligen inte ska kunna hända och om inte annat lär det ge hopp till Tottenham inför kvällens drabbning att allt går att vända.

Champions League KL 21.00

Ajax vs Tottenham. SPEL ÖVER 2.5 MÅL TILL 1.71

Förutsättningarna inför kvällen är ganska så enkla. Tottenham måste vinna för avancemang och Ajax klarar sig alltså på oavgjort. Kommer Ajax vara cyniska och spela på resultatet? Inget, precis inget talar för det om vi tittar på Ajax föregående matcher i CL den här säsongen. Vare sig man spelar borta mot Juventus i ledning eller hemma mot kontringsmästare som Real Madrid eller Bayern, det spelar ingen roll. Ajax blåser på framåt alldeles oavsett.

Ajax som inte gått mållösa på hemmaplan på över ett år ställs här mot ett Spurs som bara har en väg att gå, framåt för segern. Spurs som återfår Son i startelvan lär försöka gå så mycket som möjligt bakom Ajax backlinje medans Ajax lär vara laget som för bollinnehavet.

Hur matchen än ser ut och hur det än står kommer ett lag alltid vara tvungna att gå framåt och med kvaliteterna som finns i båda lägren kombinerat med de resultatmässiga förutsättningarna inför detta möte känns överlinan här det givna spelet till 1.71.

Över 2.5 mål till 1.71 hos 888sport.