Bästa kvartsfinaluppställningen på flera år under fredagen. (4.0 , 1.71 , 1.80)
10 maj, 2019
10BET är tillbaka!
17 maj, 2019

Onsdagen nere i Rom. (1.70 , 1.98 , 2.28 , 2.70 )

Lite tidspress under den här morgonen av olika anledningar så får bli korta motiveringar till dagens speldrag.

ATP Rom Masters Onsdag.

Roger Federer vs Joao Sousa. SPEL UNDER 19,5 Gem till 1,98

Såg Sousas vinst igår mot Tiafoe. Är fortfarande förbryllad över hur Tiafoe kunde förlorade den fighten. Sousa visade upp samma usla form han haft hela den här säsongen och det vara bara Tiafoes enorma brist på killerinstinkt som skänkte bort matchen till Sousa.

Idag blir det alltså Federer på andra sidan nätet. Sousa är typen av motståndare som inte har några som helst vapen över huvudtaget att sätta emot Federer, inte ens på långsamt grus. Jag tror processen blir kort här och att Federer vinner enkelt i två raka. Då klarar vi under-linan här med god marginal.

Under 19,5 gem till 1,98 – taget.

****

Fernando Verdasco vs Dominic Thiem. SPEL Verdasco +1,5 set till 2,28

Verdascos spelstil är inget som gynnar Thiem, trots att Thiem i grunden är en mycket kompetentare grusspelare. Verdascos 3-0 i inbördes varav senast en kross på just grus säger en hel del. Verdasco ser dessutom ut att vara i mycket gott slag.

Att Verdasco ska kunna knipa ett set här ser jag som större sannolikhet än de dryga 40% som marknaden vill påstå.

***

David Goffin vs Juan Martin Del Potro. SPEL Goffin 1,70

Goffin imponerade igår mot Wawrinka medans Del Potro fortsatt har hela kroppen gipsad, stelopererad och nedbryten. Kanske inte riktigt så, men nästan. Del Potro såg i Madrid senast ut att ha en bit kvar till toppformen och en hårt jobbande Goffin är inte något man då vill ställas emot. Goffin kommer dra upp tempot och försvara sig väl när Del Potro kommer vilja gå på snabba avgöranden.

Tror Goffe vinner det här mötet precis som han gjorde just här i Rom, för ett år sedan. Fint odds till 1,70 på Goffin.

***

Albert Ramos Vinolas vs Diego Schwartzman. SPEL Ramos-Vinolas till 2,70.

Dvärgen Schwartzman som i vanliga fall är lite av en favorit för egen del att backa under den här delen på året har inte haft ett bra år såhär långt. Han har svårt att hålla stabiliten i sitt spel över en hel match och jag tycker han värderas alldeles för högt i det här mötet.

Ramos-Vinolas som ser ut att vara lite på gång nu på slutet och har både stabiliteten och attackerna att störa Schwarre här. 2.70 på spanjoren Ramos-Vinolas känns minst 20 punkter för högt.

**