Årets andra Grand Slam startar på söndag. Tankar om slutsegraroddsen.
24 maj, 2019
Onsdagens andrarunda av Franska Öppna. (2.20 , 2.85 , 1.66 , 1.60)
29 maj, 2019

Spelvärden i rond 1 av Franska Öppna. Söndag och måndag.

I föregående inlägg går vi igenom slutsegraroddsen på tävlingen men nu tar vi istället fokus på matchutbudet i öppningsrundan.

Leonard Mayer vs Jiri Vesely. SPEL Mayer till 1,90

Iskall form på båda spelarna men där Mayer både är den bättre spelaren i grunden, bättre på grus och har en inbördesfavör med 5-1 i matcher vilket säger en hel del. Borde vara större favoritskap på Mayer. Klart värde till 1,91.

Albert Ramos-vinalos vs Laslo Djere. SPEL Ramos-Vinolas till 2,20

Ramos börjar hitta formen igen efter en lång svacka och i Franksa Öppna har han gjort sina bästa resultat i karriären i GS-sammanhang. Djere fortfaranade ganska oerfaren och i min bok är Ramos-Vinalos minst lika bra som Djere. 50/50 här säger jag. 2,20 därför fint värde.

Jeremy Chardy vs Kyle Edmind. SPEL Chardy 2,15

Hemmaplan för Chardy som inte sällan höjer sig i sådana sammanhang. Edmund har nattsvart form och ser inte alls varför Chardy ska vara underdog här.

Ugo Humbert vs Popyrin. SPEL Humbert till 1,95


Likt Chardy har även Humbert hemmaplansfavör här och det ska inte underskattas, särskilt inte i den här turneringen där publiken ofta lever sig in väldigt väl. Popyrin är inte alls någon gruskille och här anser jag Humbert ha väldigt god vinstchans.

Martin Klizan vs Kukushkin. SPEL Klizan 1,60


Iskall form på Kukushkin, halvkass form på Klizan. Vem är då den bästa spelaren? Klizan. Och stor stor underlagsfördel för Klizan.

Basilasvihili vs Londero. SPEL Basivasihili till 1,62


Basse har både rutinen och är i grunden en mycket bättre spelare än Londero. 1,50 hade varit mer korrekt odds.

Filip Krajinovic vs Francis Tiafoe. SPEL Krajinovic till 1,64


Galet fin grussäong för Krajinovic som raddar upp segrar på löpande band. Krajinovic har vi historiskt sett gjort mycket fina förtjänser på då han alltjämt ofta underskattas av marknaden. Tiafoe är ingen duvunge och ska inte underskattas men jag kan inte se hur han ska kunna besegra serben här. Krajinovic har ett mycket bra utgångsläge att avancera ett par rundor i den här tävlingen.

***