Onsdagens andrarunda av Franska Öppna. (2.20 , 2.85 , 1.66 , 1.60)
29 maj, 2019
Finaldags i Champions League och marknaden känns lite snett ute. (1,95 & 1,79)
31 maj, 2019

Full pott senast, nya spel under torsdagen. (2,45 & 1,64)

Tillbaka på vinnarspåret och det med råge efter att samtliga fyra spelrekommendationer under onsdagen landade hem i gröna bockar. Skrällpoletten på Tsonga var även den inte alls långt ifrån att checka in som seger.

De stora spelarna fortsätter alltjämt att imponera och än så länge har ingen av det större pjäserna ramlat ur turneringen. Torsdagen bjuder i ärlighetens namn inte på ett allt för spännande utbud ifrån Paris rent underhållningsmässigt men det stoppar oss inte ifrån att kamma hem lite keramik samtidigt som SM-bucklorna i Poker-SM ska hämtas in under helgen med start torsdag eftermiddag.

Torsdagens spel;

ATP Franska Öppna torsdag start kl 11.

Kyle Edmund vs Pablo Cuevas. SPEL Edmund till 2,45

Edmund imponerade i första rundan mot Chardy och hade bättre bollträff än han haft på ett bra tag och såg ruggigt beslutsam ut och lär komma extra stärkt mentalt till den här matchen efter skalpen mot Chardy.

Cuevas är en utpräglad grusspelare som dessutom gjort bra resultat på sistone så att han är favorit här kan jag köpa, men någon måtta får det ändå vara med övertron på uruguayanen. Sett till grundkapacitet går det utan tvekan att argumentera för att Edmund är den vassare spelaren, även på grus.

Väldigt bra chans för Edmund här sett till detta höga odds. Edmund till 2,45 är givet spel.

****


Fabio Fognini vs Federico Delbonis. SPEL Över 3,5 set till 1,64

Delbonis som gått riktigt starkt sista veckorna möter här en av världens mest oberäkneliga idrottsman som ena dagen kan bete sig som en antabus-sprängd huskatt för att andra dagen spela tennis på en sådan hög nivå som knappt Nadal, Federer eller Djokovic mäktar med. Det svänger en hel del kring Fogninis matcher med andra ord. Det såg vi inte minst i öppningsmatchen där Fognini tappade set mot en fullkomligt i usel form Andreas Seppi. Just koncentrationen över fem set är något som Fognini ytterst sällan klarar av att hålla och han har heller ingen serve att luta sig emot när övriga spelet krackelerar.

Jag skulle egentligen vilja sätta ett lite varningens finger här för att Delbonis skräller och vinner den här matchen då han har både vapen att såra Fogninis försvar och kvalité och kraft nog att klara av bollandet i både lågt och högt tempo. Till slut väljer jag ändå den säkrare vägen här och kliver in på över 3,5 set till 1,64. Jag ser framför mig en ganska svängig och jämn match här. Fint odds.