Vi lastar farbrorn mot Nadal i dundersemin av Wimbledon 2019. 80k för den som vill glo på plats.
12 juli, 2019
Sista GrandSlam-finalen någonsin dessa två ufon möts? Var finns värdet?
14 juli, 2019

Fullsmetad Tele2-arena i Allsvenska toppmötet. (1,76)

Dagens största utmaning blir ju egentligen inte i vilken marknad man ska placera sina polletter i utan det blir tveklöst gåtan i hur man ska lösa att både vara på plats när Djurgården gästas av Malmö i det allsvenska toppmötet och samtidigt glo på den där racketfinalen som spelas i London mellan två rätt så hyggliga tennisspelare. Sällan har man hoppats så mycket på ett rejält slagsmål eller ett fullkomligt kaos av bengaler och rökridåer över hela tele2 så den matchen skjuts upp någon timme eller två. Så får det helt enkelt bli. Var är Momme Atta när man behöver honom? Nej, osmakligt.

Allsvenskan DIF Malmö kl 17.30. SPEL: Båda lagen gör mål till 1,75.

Två av seriens mest målglada lag möts här på ett Tele2-Arena som kommer att koka från minut ett. Både Djurgården och Malmö har gjort mål i stort sett i varje match av årets Allsvenska såhär långt och det finns inte mycket som tyder på att detta blir något undantag. Jag var på plats i Eskilstuna senast när Djrugården gjorde en ganska så svag insats där det gick ganska tydliugt att se att fokuset redan då låg på den här matchen mot Malmö. Trots det skaffade man sig en hel del chanser men framför allt läckte man bakåt. Mot Malmö kan man inte läcka bakåt, då straffar det sig.

Malmö roterade i sin EL-match i veckan och vann ändå med 7-0. DIF har problem i backlinjen där Une-Larsson är frågetecken och Berg är solklart out. Framåt finns det däremot flertalet formstarka spelare som bidragit till att Djurgården har rejäl tätkänning inför det här mötet.

Till priset 1,75 att båda lagen nätar här är det givna spelvalet under söndagen.

****