Sista GrandSlam-finalen någonsin dessa två ufon möts? Var finns värdet?
14 juli, 2019
19 augusti, 2019

Givet långtidsspel i allsvenskan till 1,76!

Längesen man delade med sig av några spel här till och faktiskt även rätt längesen man la några egna spel också. Man har helt förlitat sig på och försörjt sig på den gode Monsieur senaste månaderna.

Nu hittade jag ett odds som jag inte kunde hålla mig ifrån att dela med mig till omvärlden av.
Som ni förstår av rubriken så är det vår kära allsvenskan vi snackar om.

Vi har knappat in oddset 1,76 på att AIK hamnar topp tre.

Varför?
Malmö kommer givetvis vara ett av lagen som hamnar topp tre, troligtvis vinner Malmö detta år. Det finns alltså då två platser kvar bakom Malmö att slåss om där AIK just nu ligger tvåa.

Övriga lag som slåss efter tabellen är följande:
DIF – DIF började säsongen väldigt bra. DIF har dock långtifrån bredden eller spetsen som AIK har och kommer absolut inte över 30 omgångar hamna före AIK. Att DIF på flertalet sidor står lägre än AIK på vinna allsvenskan är nog pga alkoholen och drogerna som ofta finns lättillgängligt bland oddssättarna.

Häcken – Här är laget jag tror kniper den övriga platsen bland topp tre med AIK och Malmö. Har ett stabilt och bra lag och har i flertalet år varit där uppe och nosat.

Göteborg – Göteborg har överpresterat hela säsongen och det är slut med det nu. Kommer inte vara i närheten av AIK eller topp tre när vi summerar denna säsong.

Hammarby – Seriens absolut töntigaste lag med en hel drös fantastiskt töntiga spelare för att inte tala om supportrarna. Sveriges äckligaste förening rakt igenom. Nu ska inte mitt ”illamående” över just hur äcklig denna förening är gå ut över vårt spel.
Men, Hammarby ligger just nu 6 poäng bakom AIK med en match mindre spelad. Redan där har dom en kraftig uppförsbacke och känns som dom även denna säsong är för ojämna för att slåss med AIK över 30 omgångar.


Norrköping – Lite av en besvikelse detta året och hade ni frågat mig innan trodde jag verkligen dom skulle vara mer högre upp vid detta läge. Även om bara lite drygt hälften av säsongen har gått så kan jag lova er att Norrköping som i nuläget har 7 poäng upp till AIK, INTE kommer vara före AIK när vi stänger denna säsong.

Vi kanske ska prata lite om själva AIK också då?
AIK är som det så ofta är under Rille Norling ett rätt så tråkigt lag, det ser inte så roligt eller bra ut. Man gör inte speciellt mycket mål och man släpper inte in speciellt mycket mål.
Men man är dock år efter år ALLTID med däruppe topp tre och att vi får 1,76 på att dom med dryga halva säsongen spelad när dom ligger där dom ligger (tvåa) tycker jag ärligt talat är helt sinnessjukt. Jag kan sträcka mig till att det hade varit spelvärt på allt över 1,5 och då tackar vi givetvis inte nej till 1,76 på detta.

Vi spelar som ni nu förstår AIK komma topp tre till 1,76 och det gör vi på Bethard!

Klicka här för att ta er till Bethard!