Skrällmatta på 1/8-delarna i Shanghai Masters.
10 oktober, 2019
Allt talar för Liverpool. Med märkliga undantaget av oddsmarknaden? (Maxbet säsongsspel 1,76)
11 oktober, 2019

Den överlägsne ännu mer överlägsen denna vecka. (1,84)

Semiplus på torsdagens spel och vi tuggar vidare med kvartsfinaler under fredagsmorgonen och förmiddagen.

ATP Shanghai Fredag kl 08.00 kvartsfinal

Novak Djokovic vs Stefanos Tsitsipas. SPEL Under 21,5 gem till 1,84

Nu är Djokovic inne i ett sånt där stim igen där han ser sådär otäckt oövervinnlig ut som verkligen BARA han kan göra. Federer kan spela ut sina motståndare med sin briljanta variation. Rafa Nadal kan nöta ned sina motståndare till den grad att dem ger upp innan ens första set spelats klart. Wawrinka kan blåsa bort vem som helst av banan med sina attackslag. Medvedev kan tråka ut och sluga ut sina motståndare till full tiltmode. Men ingen, absolut ingen, kan få en motståndare se så chanslös och neutraliserad som Djokovic kan göra. Det spelar lixom ingen roll vad motståndaren gör eller vad för styrkor den besitter. Novak Djokovic neutraliserar allt. Han är förmodligen den enda spelare i världen som nog, helt utan överdrift, skulle kunna vinna en stor turnering genom att enbart vara returtagare. Idag mot Isner kändes det nästan som att Djokovic var favorit till att vinna poängen, även när John Isner, historiens bästa servare, hade serven.

Precis som Djokos senaste 8 matcher här i Asien dessa två veckor tror jag även denna blir en match där Djokovic får det att se ut som att han möter ett litet barn på planen. Han rent av förlöjligar motståndaren.

Tsitsipas har fått med sig grymma resultat den här och förra veckan och ännu en gång lyckas han dra det längsta strået i svinjämna matcher utan att riktigt imponera särskilt mycket spelmässigt. Var han bättre mot Hurkascz under torsdagen? Jag tycker nog inte det. Ändå löste han det till slut, 7-5 i tiebreak i avgörande skiljeset. Lite så han jobbar, den gode greken.

Hur blir det här då? Jo, jag tror Djokovic vinner detta komfortabelt i två raka set med minst ett break per set. Det spelar ingen roll hur bra Tsitsipas servar, Djokovic kommer få tillbaka tillräckligt med bollar i spel och då är Tsitsipas chanslös. Särskilt nu när Djokovic visar upp hela sitt register.

6-4, 6-3? Nåt sådant känns väl rimligt. Då klarar vi isåfall linan med god marginal.

Under 21,5 gem till 1,84 tar jag hos 888sport.

***