Stockholm Open – outrightmarknaden. (9 & 13 )
16 oktober, 2019
Full pott senast. Nu spelvärden från torsdagens Antwerp. (1.62 , 1.86 , 2.10)
17 oktober, 2019

Stockholm Open Onsdag ( 1,71 & 1,84 )

Mikael Ymer vs Joao Sousa. SPEL Ymer till 1,71

Overkligt formstark just nu, Micke Ymer. 15 segrar på dem senaste 16 matcherna och han kommer från två raka titlar på Challengertouren. Ymer som den här hösten äntligen tagit sig in på top 100 i världsrankingen kommer fortsätta sin klättring på ATP-rankingen och vi har i lillebror Ymer äntligen en svensk som av allt att döma kommer vara etablerad på ATP-touren de kommande åren.

Hemma i Stockholm med publiken i ryggen och sitt livs form och självfötroende möter Ymer en spelare i Joao Sousa som blandat och gett en hel del på slutet. En del riktigt bra resultat men även ett par usla insatser.

På snabbt inomhusgolv ska Ymer här vara den som drar det längsta strået. Joao Sousa har säkerheten och gnetandet som sin starka egenskap men mot Ymer kommer han inte få ett enda dugg till skänks.

Formen, hemmaplan, spelstilen och underlaget är fyra nyckelfaktorer till varför jag ryggar vårt svenska hopp här. 1,71 på Ymer tar jag hos 888sport.

***

Filip Krajinovic vs Dan Evans. SPEL Krajinovic till 1,84

Krajinovic är en utpräglad inomhusspecialist som såg bra ut mot Ruud på tisdagskvällen. Evans som är lite av en personlig favorit har förvisso ett spel som ska passa inomhus också men engelsmannen imponernade inte alls mot Tomic i förstarundan. Frågan är om inte den gode Danny Evans har siktet mer inställt på Stureplan framåt helgen snarare än en semifinalplats i Sthlm Open. Evans är i alla fall inte främmande för festligheter, det kan vi nog konstatera efter hans senaste avstängning.

1-0 i inbördes möten till Krajinovic är iförisg ingen statistisk favör som är allt för mördande men det talar åtminstone inte emot min tes om att Evans kan få en rätt så oskön och obekväm matchbild mot Krajinovic här.

Bra kvalité på den här kvällsmatchen i Kungliga Tennishallen under onsdagskvällen där jag tror serben tar sig vidare och sätter sig i ett mycket gynnsamt läge att kunna gå djupt i den här turneringen. 1,84 på Krajinovic är taget.

***