Stockholm Open Onsdag ( 1,71 & 1,84 )
16 oktober, 2019
Fredagsliren från ATP-tennisen. (2.05 , 1.70 , 2.25)
18 oktober, 2019

Full pott senast. Nu spelvärden från torsdagens Antwerp. (1.62 , 1.86 , 2.10)

Rättar in spelen Krajinovic och Ymer med vinst från onsdagens Stockholm Open och tar oss en liten spelvila från just Stockholm under torsdagen där matcherna inte känns allt för intressanta på förhand. Hittar däremot istället en del fynd från turneringen nere i Belgien.

ATP Antwerp 250. Start kl 12 och framåt:

Jan Lennard Struff vs Francis Tiafoe. SPEL Struff 1,62

Struff kommer få mycket mer på sin serve. Han är dessutom betydligt stabilare och Tiafoe känns väldigt kall för närvarande. Det här vinner Struff. Struff var klinisk senast.

***

Marius Copil vs Diego Schwartzman. SPEL +3,5 gem Copil till 1,86

Googla inomhusspecialist och Marius Copil kommer fram. Det borde han i alla fall göra. Copil lever i mångt och mycket enbart på inomhussäsongerna och mycket riktigt har han hittat formen även denna höst.

Googla motsatsen till inomhusspecialist och du får istället fram Diego Schwartzman. Ungefär så är förutsättningarna här.

Schwartzman såklart flertalet nivåer bättre tennisspelare än Copil men underlagsfördelen, formen och att Copil redan fått sig tre matcher innanför bältet här i Belgien (samtliga vinster i raka set) medans Schwartzman kommer direkt inflygandes från Asien.

Jag tror det är ruskig skrällchans men väljer ändå det säkra alternativet och tar Copil +3,5 gem. Copils serve inomhus på detta snabba underlag som råder i Antwerpen passar Copil suveränt. Copil kommer få väldigt mycket gratis på sin serve medans Schwartzman med sina dryga 1,20 meter korta dvärgkropp kommer få kämpa för varje poäng i vanlig ordning.

Insats av den högre arten på Copil +3,5 till 1,86 här. Här sular vi in keramiken.

***

David Goffin vs Ugo Humbert. SPEL Goffin -1,5 set till 2,10

Goffin har visat en våldsamt fin form senaste månaderna och gör allt som oftast jobbet ganska enkelt för sig mot spelare av den något sämre sorten. Han har i stort sett endast förlorat mot Djokovic, Federer och Medvedev sedan i somras. I övrigt idel segrar. Goffin som senast i Shanghai mer eller mindre blev rånad av Federer i den kvartsfinalen. Goffin var klart klart bättre än farbrorn. Det säger ändå något.

Nu har Goffin fått ladda om batterierna hemma i Belgien inför den här turneringen som alltså spelas på hemmaplan för hans del. Goffin är alltid vass inomhus och med den form han visat upp på slutet kombinerat med hemmaplansfördelen pekar allting på att det här inte kommer bli så kul för hans motståndare Ugo.

Det här kommer Goffin städa av. 2-0 i set till 2,10 tar vi alla dagar i veckan.

Har även skjutit in polletter på att Goffin som slutsegrare i Antwerp till 4,50 gånger smeten. I min bok är han klart större favorit än så.