Fredagsliren från ATP-tennisen. (2.05 , 1.70 , 2.25)
18 oktober, 2019
Manchester City fortsätter att läcka. (1.78)
18 oktober, 2019

AIK hämtar hem en trea från västkusten. (1,69)

Allsvenskan söndag kl 15.00 – Falkenberg vs AIK: SPEL AIK 1,69

Förutsättningarna här är ganska så enkla. Falkenberg är piskade att ta poäng för att rädda sig kvar i Allsvenskan och AIK måste vinna för att hänga på guldtåget och för att ens ha chans på Europa.

Man kan hacka på AIK:s sätt att spela fotboll och Rikard Norlings bisarrt destruktiva fotboll trots den ruggigt vassa spelartrupp han faktiskt besitter. Trots det, AIK vinner ändå allt som oftast sina fotbollsmatcher. Och ofta gör man det i matcher där man har kniven mot strupen. Det här är ännu en sådan match.

Båda trupperna är sågott som ordinarie och jag skulle bli väldigt förvånad om AIK inte lämnar västkusten här med tre poäng i bagaget. AIK har historiskt sett alltid haft lätt mot Falkenberg. Sju raka segrar har Solna-laget mot Falkenberg.

Falkenberg har gjort 2 ynka mål på senaste sju matcherna i Allsvenskan senaste tiden och av dessa sju matcher har man förlorat sex. Man kan med andra ord inte direkt anklaga Falkenberg för att vara stekheta. Vinsten kom dessutom mot Östersund som har lite annat i tankarna än att spela fotboll för stunden.

Ett uselt Falkenberg mot ett AIK som måste åka hem med en trea. För mig är klasskillnaden betydligt större än de 1,69 som oddsen vill hävda.

AIK att vinna till 1,69 – den tar vi hos 888sport.

**