AIK hämtar hem en trea från västkusten. (1,69)
18 oktober, 2019
Hammarby – Malmö
18 oktober, 2019

Manchester City fortsätter att läcka. (1.78)

Premier League Lördag kl 18.30 – Crystal Palace vs Man City. SPEL C Palace ö 0,5 mål till 1,78

Sedan Laporte gick sönder har det blivit rätt så tydligt att City behöver handla in en försvarsgeneral i januarifönstret om man ska vara med och utmana om både CL och PL-titlarna framåt våren. Detta en stor faktor till högspelet på Pool som slutvinnare. Längre motivering om det här.

Mot Wolves senast framgick det rätt så tydligt att Citys defensiv kommer att gå på flera minor under hösten. Man har släppt in mål i 5 av 8 matcher i ligan såhär långt. Fördelen är ju att man kan täcka upp sin bristfälliga backlinje med kanske världens bästa offensiv men det är en annan femma.

Nu ställs Peps Manchester City mot Crystal Palace som efter en trög inledning hittat formen på slutet. Crystal Palace på hemmaplan är alltid svårtuggade och högenergiska och efter ett långt landslagsuppehåll lär man komma tokladdade inför det här mötet. City däremot, ja de flesta av deras spelare har ju varit iväg på landslag och en del av dem nere i Sydamerika i en helt annan tidszon. Det är inte sällan som dem stora drakarna ofta ser lite småtröga ut första matchen efter ett landslagsuppehåll och det beror nog en hel del på just det. Spelarna är slitna efter långa resor med landslaget.

Med Otamendi och Fernandinho i de centrala mittlåset för City så tror jag Crystal Palace kommer få mycket goda chanser att hitta nätet, åtminstone en gång. Palace är starka både på fasta situationer och i kontringsspelet. I Willy Zaha har man dessutom en spelare av den yppersta kalibern.

Palace som dessutom vann bortamötet mot City med 3-2 i vintras.

Hur som, Crystal Palace att göra MINST ett mål i den här matchen tar vi till 1,78 alla dagar i veckan.

***