Wien och Basel. Tisdag.
22 oktober, 2019
Maxspel i Wien, torsdag. (1.90 , 1.59 , 1.79)
23 oktober, 2019

Djurgården – Örebro

Tänk er att Djurgården kan om det går deras väg denna omgång vara klara guldvinnare.
Det är ungefär lika sjukt som att Hagamannen är ute bland vanligt folk.

Djurgården har en trupp där jag hade platsat på valfri position, ska då läggas till att jag är överviktig, saknar korsband och har en kärlek för att inte röra på mig i onödan.

Nej ni, lyfter detta Djurgården bucklan här inom någon /några veckor är det kanske det mest oväntade guldet någonsin i Allsvenskan.

Sista hemmamatchen för Djurgården och jag tycker mig ha hittat ett riktigt riktigt fint spelvärde faktiskt.
Under 3,5 mål till 1,72 kommer att spelas.

Djurgården har tagit sig dit dom är idag med ett stabilt försvarsspel. 17 insläppta mål på 28 matcher får klassas som rätt så godkänt för en backlinje bestående av t.ex. Elliot Käck.
Elliot Käck hade jag inte spenderat en timme av med min fritid med för en stor summa pengar, hela han skriker depression.
Nåväl vi går vidare.
Djurgården har inte en tendens att köra över sina motståndare, två gånger denna säsong på hemmaplan har man gått över denna lina. Jag tror att det precis som vid många gånger när man bara ska ut och vinna så kan det bli lite krampaktigt, försiktigt och rent av fegt.
Att Örebro ska bidra med speciellt mycket för att förstöra detta spel har jag svårt och tro. Djurgården kommer inte släppa till någonting gratis framåt för Örebros del och Tompa Vaiho har inte en endaste plan på att ens vara nära att släppa in något mål bakåt.
Örebro har mot topp 6 lagen mäktat med att på 5 matcher göra 2 mål framåt.

Jag tycker att detta spel borde stå i ner mot 1,55 kanske. Så när vi får det till 1,72 går det givetvis inte att tacka nej.

Vi spelar detta spel som så många gånger förr på 888sport.
Sätt in enbart 100kr och få ytterligare 500kr att spela för!

Klicka här för att ta er till 888sport.