Maxspel i Wien, torsdag. (1.90 , 1.59 , 1.79)
23 oktober, 2019
Derby i MLS
25 oktober, 2019

3/3 igår varav ett maxlir. Under fredagen hittas värde på Berretini. (1.74)

Full pott igår där det egentligen bara var svettigt på dvärgen Schwartzmans håll. Övriga kändes rätt så komfortabla hela vägen in i mål. Nu dags för kvartsfinaler i både Basel och Wien och det är bra uppställda lineups vi bjuds på till fredagsgroggarna. Federer vs Wawrinka, bland annat. Snudd på tjänstefel att man ej sitter på planet ner till Basel nu istället för att stirra rätt in i väggen.

Trots en hel drös med intressanta matcher hittar jag egentligen bara spelvärde i en.

ATP Wien start kl 14.00 fredag.

Matteo Berretini vs Andrei Rublev. SPEL Berretini 1,74

Berretini i rejält bra sits att ta sig till ATP-slutspelet i London om ett par veckor har såklart motivationen på allra högsta växel för stunden att göra bra resultat här i Wien.

Senast mot Dimitrov var Berretini äckligt stabil. Han servade extremt bra och hade bra tryck i bollträffen. Höjde sig även rejält i dem viktiga lägena så mentalt är han helt på rätt plats.

Rublev är även han formstark och vunnit massor av matcher på slutet (dock mot rätt svagt motstånd) men här är jag rätt så övertygad om att han får se sig slagen. Rublev vann med nöd och näppe mot Bubblan Bublik i första ronden och under torsdagen mot Chung syntes det jävligt tydligt att Chung har mil kvar till sin gamla Australien Open-form från 2018. Alltså inga rejäla värdemätare.

Inbördes mellan Rublev och Berretini då? Vi minns ju senast i US Open när dessa skulle mötas i åttondelen. Rublev kom in med rejält vind i seglet men fick dyngspö av Berretini som monterade ner Rublevs spel helt och hållet och vann enkelt i tre raka set. Jag ser egentligen inget som tyder på att den här matchupen skulle ha förändrats sedan dess.

Berretini är stabilare. Han har bättre serve. Spelstilemässigt passar det här dessutom Berretini utmärkt. Jag ser Berretini som klar favorit i det här mötet. 1.74 köper vi på oss omgående.

***