Semifinaler i Paris samtidigt som Djurgården i vanlig ordning lär kollapsa. (1,83)
2 november, 2019
NHL Lördag
2 november, 2019

Allsvenskan ska avgöras

Idag skall det avgöras…
Sista omgången i allsvenskan får ju inte mig som AIKare stenhård direkt. Hur det än slutar är det som att någon drar in i en kniv rätt in i rövhålet (ja, jag har upplevt det).

Fokus på själva avgörandet eller mitt anus? Vi kanske ska fokusera på hur detta slutar.
Jag har ingen aning.

Kan Djurgården vinna?
Att Djurgården med en trupp bestående av spelare som Elliot Käck, Tompa i kassen, världens sämsta Astrit och kanske allsvenskans vidrigaste spelare i Kevin Walker skall vinna Allsvenskan.
Det är ungefär som att Stefan Löfvén skulle prisas för hans debattkunskaper.
Nej allvarligt talat, vad är detta för jävla samling dårar som ska ut på planen imorgon i Norrköping för att bärga guldet till Djurgården?

Kan Malmö vinna?
Malmö borde vinna allsvenskan om vi spanar in trupperna. Känns som det är upplagt ändå för att Djurgården snubblar bort detta likt min vän Monsieur är inne på. Frälser Rosenberg Malmö en sista gång i hans sista match?

Kan Hammarby vinna?
Hammarby är Sveriges ÖVERLÄGSET äckligaste förening. Folk som håller på Hammarby får mig att verkligen vilja skada mig själv. Hammarby måste vara världens bästa förening på att rekrytera oinsatt folk till sina supporterklubbar. Majoriteten imorgon på Tele2 vet inte vad offsideregeln är (BajenJompa inräknad).
Vinner Hammarby guld kommer jag gå i dvala lagom tills min son tagit studenten (jag har ingen son).
Speltips imorgon, över 29 000 hipsters imorgon på Tele2 till 1,05. Maxspel.

Ska jag försöka gissa mig fram till hur detta slutar?
Danielsson snubblar bort sig i 80e och Malmö med Rosenberg i spetsen kör över Örebro och tar därmed hem allsvenskan. Sju gånger pengarna på att Malmö tar guld såg jag nånstans faktiskt. Kanske är något för er därute?

Lycka till alla inblandade.