Gammelgubben numret för stort på snabb inomhusmatta. (1.89)
10 november, 2019
Tight hatmöte i London. (1.85)
10 november, 2019

Givet målspel på Anfield. (1.50)

Premier League 17.30 Söndag

Liverpool vs Man City. SPEL – Båda lagen gör mål till 1,50

Säsongens match såhär långt behöver man väl inte argumentera så länge för. Det säger sig självt. Tabelläget vittnar om att City inte får förlora den här matchen medans Liverpool nog inte skulle avsky en delad poäng.

Två av världens, om inte världens bästa, lag ställs mot varandra på Anfield. City under Pep Guardiolas styre är utan tvivel världens bästa lag på att med bollinnehav och kombinationsspel penetrera vilket försvar som helst. Liverpool är med Klopp som general overkligt vassa i offensiven, men på ett ganska annorlunda sätt. Där är det omställningsspelet med fullt blås och återerövringsspelet som gör Liverpool till just nu världens kanske bästa lag.

Så, två olika spelfilosofier mot varandra där bägge lagen har offensiv hyperklass så det dånar och kryllar om det. Med andra ord, det luktar ju rätt mycket målkalas här.

City som tvingas spela den här matchen utan långtidsskadade Laporte och nu senast även målvakt Ederson. Två defensiva avbräck som Klopp och hans gäng såklart inte lär vara sena att nyttja.

Både Liverpool och Man City har spelat dryga 20 matcher vardera såhär långt den här säsongen i liga och cupspel. En enstaka gång har man gått mållösa. Känns inte som att allt för mycket talar för att det blir något avvikande här heller.

BÅDA LAGEN GÖR MÅL – 1,50. Den slänger vi in degen på hos 888sport.

***