Givet målspel på Anfield. (1.50)
10 november, 2019
Chicago – Toronto
10 november, 2019

Tight hatmöte i London. (1.85)

ATP World Tour Finals måndag kl 15.00

Daniil Medvedev vs Stefanos Tsitsipas. SPEL Över 0,5 Tiebreak till 1.85

Dessa två gossar som drabbar samman under måndagseftermiddagen har inte mycket till övers för varandra. Finns bland annat ett roligt youtube-klipp där dem sådär vansinnigt löjligt står och hetsar mot varandra likt två små rabiessmittade chihauhaor. Något som Kyrgios ganska roligt gjorde narr av vill jag minnas.

Hur som helst. Två våldsamt bra tennisspelare är dem och just nu de två från den yngre generationen som känns som de absolut mest troliga arvtagarna efter Nadal/Djoko/Federer-eran. Medvedev redan varit och nosat i en Grand Slam-Final och Tsitsipas inte långt därifrån så att någon av dem här lär lyfta en GS-titel inom ganska så snar framtid känns ganska så troligt.

Faktiskt rätt bra aura och stjärnglans på dem här också till skillnad från majoriteten av fånarna som tillhör den yngre generationen. Nu avskyr jag förvisso Tsitsipas och hela hans persona men han har en personlighet som berör åtminstone, till skillnad från liksäcken Di Minaur för att dra ett exempel.

Kraftig favör inbördes till Medvedev och med den höst som ryssen visat upp råder det väl inget tvivel om att Medvedev i dagsläget är den bättre spelaren av dessa.

Detta till trots, jag tror det här mötet blir hypertight. Snabbt underlag såg vi igår och med två så starka servar som dem här sitter på lär det bli ruggigt svårbrutet.

Att ett av setten går till tiebreak känns högst sannolikt. När vi får 1,85 på över 0,5 tiebreak hos 888sport är det bara att hugga.

***