Chicago – Toronto
10 november, 2019
Rumänien – Sverige
13 november, 2019

Djokovic fortsatt överlägsen. (1.65)

Med 10 spel rättade som vinst av de senaste 12 känns formen rätt vass för stunden. Senast blev det dock bom på Federer som, ja.. vad gjorde han egentligen? Det vet han nog inte ens själv. Håller ungtupparna på att jaga ifatt giganterna? Även Nadal åkte nämligen på dyngspö av Zverev, så båda grupperna har ju nu onekligen öppnat upp sig lite mer än förväntat efter första ronden.

Någon som däremot fortsatt levererar när det vankas stora turneringar är överlägsne Djokovic. Som han förlöjligade sin motståndare Berretini i söndags. Stor, stor favorit till titeln är han såklart, Djokovic.

****

ATP Finals London. Tisdag kl 21.00

Novak Djokovic vs Dominic Thiem. SPEL Djokovic -1,5 set till 1.65

Thiem spelade i sitt esse mot Federer i söndags men det går ej att frångå det faktumet att Federer inte var sig lik samtidigt som den matchupen passar Thiem väldigt bra när Federer INTE är på hugget. Här, mot Djoko, ja då lär det bli andra lussebullar.

Thiem har slagit Djoko på grus flertalet gånger och jag skulle nog påstå att Thiem är bättre än Djokovic på just grus. Snabbt inomhushardcourt däremot, ja där är Novak i en helt annan division.

Djoko såg sådär löjligt stabil och otäckt bra ut i första ronden som nästan bara han kan göra när han är inne i zoonen. Han får allting i spel, oavsett vilka bombservar och attackslag han än får på sig, och sen i det vanliga bollandet vägrar han missa samtidigt som han får utdelning på sina egna offensiva attacker så fort läge ges. Han blir svårslagen den här veckan, den saken är bra jävla säker.

Så som gruppen har utmynnat sig så blir setresultaten viktiga i det här läget. Djokovic kommer inte riskera förlora något set här för att sen eventuellt ställas i en avgörande match mot Federer i sista matchen.

Fullt fokus matchen igenom och då ska bara Djokovic vara för bra för Thiem i dessa förutsättningar.

Jag kliver in på Djoko -1,5 set till 1.65 hos 888sport.

***