Sverige – Färöarna
17 november, 2019
Davis Cup torsdag. (2.29)
21 november, 2019

Färöarna under 0,5 mål.

Igår skrev jag om underspel i kort i denna match och att ni skulle spela under 2,5 kort till 3,85.
Detta spel har gått ner till 1,88. Ett helt otroligt drop och jag hoppas några av er var snabba nog att hänga på detta spel.

Jag tror mig ha hittat ett till fint värde i Sveriges match ikväll och även detta spel är ett form av underspel som ni kanske förstod av rubriken.
Sverige ska enligt uppgifter byta ut i stort hela laget från matchen senast mot Rumänien och det har gjort att att bolagen helt plötsligt tror att grabbarna från Färöarna ska göra mål mer än varannan gång dessa två lag ställs mot varandra.
DET FINNS INTE.

Man kan vända och vrida på hur motiverade Sverige är i all evighet, men jag tror personligen att spelare som Danielsson, Gagliolo som förväntas spela i backlinjen är hyfsat taggade och fokuserade och skulle se det som ett rejält misslyckande om dom låter Färöarna göra mål på Sverige.

Sverige har släppt in nio mål på nio matcher detta kval och ÅTTA av dessa är mot Spanien och Norge.
Färöarna har gjort fyra mål detta kval och två av dessa är mot urusla Malta.

Jag ser det som högst otroligt att Färöarna ska lyckas göra mål på Sverige och till oddset 1,55 är det enbart personer som Polsäter, TobbesTips och LelleSandahl som skulle kunna tacka nej till detta.

Vi spelar alltså 1,55 på att Färöarna INTE GÖR MÅL ikväll.
Oddset hittar ni på Betsafe och klickar ni här tar ni er direkt dit och har möjlighet att ta del av deras mysiga välkomstbonus!