Färöarna under 0,5 mål.
18 november, 2019
Dvärgen håller tätt mot Rafa (1.77)
22 november, 2019

Davis Cup torsdag. (2.29)

Davis Cup Torsdag – Kvartsfinal Kanada vs Australien

Alex Di Minaur vs Denis Shapovalov. SPEL Di Minaur till 2.29

Inte direkt den mest glasklara turneringsstrukturen på den här nya versionen och upplägget av Davis Cup. Nu har det hur som helst kommit fram till kvarstfinal och uppställningarna inför kvällens matcher släpptes precis.

Tycker värdet ligger på Di Minaur här. Han är vansinnigt stabil och tourens överlägset snabbaste spelare. Han har säkerheten och snabbheten att stå emot på Shapos offensiv vilket kommer tvinga Shapo att gå ännu hårdare och offensivare med att hitta linjerna i sina attacker. Har kanadicken en superdag, ja då har han absolut verktygen att blåsa bort Di Minaur. Har han en mer normal dag på kontoret kommer Di Minaurs defensiv och spelstyrka på det här snabba underlaget vara numret för stort.

2.29 på Di Minaur här är högt.

***