Sheffield United – Man United
22 november, 2019
Mourinho laddar för överkörning. (1.85)
24 november, 2019

John Guidetti till EM?

Liten kort motivering då jag väldigt snart skall förflytta min feta kropp från USA och Los Angeles till Thailand och Koh Samui.
Spelvärde på ”Extremt turbulent flygresa” till 1,10.

Sverige har ju som bekant tagit sig till EM och Unibet har släppt oddsen på vilka spelare som Janne Andersson ska ta ut i sin trupp.

Guidetti handlar detta då om alltså.
Den gode John har inte haft det enkelt sen sin succé i sina yngre år i Holland. Hoppat runt bland ett gäng olika klubbar nu i Spanien och har det fortfarande svårt att slå sig in i Alaves.
Nu tror ni det lutar åt att vi ska spela att John INTE blir uttagen till EM.
Det ska vi inte göra utan vi ska faktiskt trots detta spela att Guidetti får åka med till EM till 2,10 gånger pengarna.

Guidetti har varit med i alla utom en av Jannes trupper till EM-kvalet och trots brist på speltid så tror jag att Janne ser John som den perfekta lagspelaren. Trots utebliven speltid så är Guidetti alltid glad, bidrar alltid med positivitet och är EXTREMT populär både bland spelarna och svenska fansen.
Han bidrar helt enkelt med otroligt mycket utanför planen.

Hade man gått rent sportsligt, då tycker jag 2,10 hade varit rätt rimligt. Det är verkligen tight om dom sista platserna i denna trupp.
Även om det låter lite konstigt kanske så tror jag faktiskt att det är Guidettis personlighet som tar honom till EM-truppen till sommaren.


Vi spelar alltså att John Guidetti blir uttagen i svenska landslagstruppen till EM till 2,10 gånger pengarna på Unibet!

Klicka här för att ta er till Unibet!