John Guidetti till EM?
23 november, 2019
NHL!
29 november, 2019

Mourinho laddar för överkörning. (1.85)

Champions League tisdag kl 21.00

Tottenham vs Olympiakos. SPEL Tottenham -1,5 till 1.85

Som det så ofta ser ut för lag som hamnat snett och byter tränare fick Tottenham och Mourinho precis den drömstart man ville ha genom att slå West Ham ganska så övertygande på bortaplan i helgen. Nu var ju West Hams insats lite av en parodi men det kändes ändå som att Mourinho pumpat in lite självförtroende i Tottenhams gossar sedan han tog över.

Under tisdagskvällen ställs detta Tottenham mot Olympiakos. Olympiakos som har stor vana av CL-sammanhang men som aldrig lär sig spela på bortaplan. Uselt bortafacit i Europa-spel har man i år precis som alltid och jag tycker inte det finns något som talar för att det blir någon ändring på det här i London. Ruggigt tafatta insatser mot både Bayern och Röda Stjärnan på bortaplan har man stått för under höstens CL-gruppspel.

Tottenham och Mourinho kommer storma fram med fullt ös och verkligen spinna vidare på segern och prestationen från West Ham-matchen. Skadeläget i Tottenham ser väldigt bra ut och man kommer ha alla nyckelspelare redo för start till den här matchen.

Jag tror det här priset kommer sjunka en 10-15 punkter fram till matchstart och ser därför värde i att kliva in på Tottenham -1,5 handikapp redan nu under söndagskvällen.

Tottenham -1,5 till 1.85 på 888sport.se,

***