Oddsboost på Man City ikväll!
3 december, 2019
Derby i Manchester!
6 december, 2019

Ljungberg på tränarposten tar en trea mot Potter. (1.60)

Premier League Torsdag kl 21.15

Arsenal vs Brighton. SPEL Arsenal rak seger 1.60

Ljungberg med sin första hemmamatch som Arsenals manager här tar emot Graham Potters numera passningsdrillade gäng Brighton. Potter har fått mycket uppmärksamhet och beröm för hans sätt att transformera dessa spelare som tidigare ansågs som rena rama brunkarspelare till att faktiskt bedriva en rätt så avancerad possessionfotboll.

Just för Arsenals del här tror jag det passar dem utmärkt att få möta ett lag från den nedre halvan av tabellen som trots det vill spela sin fotboll på sitt sätt, och mer än gärna undviker att parkera någon buss. Det kommer göra att Arsenal trots allt kommer få en hel del ytor att operera på i offensiv planhalva och med den kvalitén som man besitter i kanske främst Aubameyang och Lacasette som nog tillsammans med Ljungberg och övriga i Arsenal mer än gärna vill visa upp sin allra mest energiska sida sedan man skeppade iväg den där spanske påhittet till tränare Unai Emery som mer framstått som Manuel från serien Pang i bygget snarare än en tränare på den allra högsta världsnivån.

Brighton imponerar på mig och Potters sätt att förändra deras spelsätt på kort tid har onekligen fått blickar till sig men mot dem allra bästa topplagen har man inte haft lika stor succé. Tror det blir svårt även på Emirates ikväll.

Arsenal att knipa sin första seger på åtta matcher ligger i luften här. 1.60 får vi på hemmasegern hos 888sport.

***