Ljungberg på tränarposten tar en trea mot Potter. (1.60)
5 december, 2019
Riskfrittspel på Betfairs spelbörs!
10 december, 2019

Derby i Manchester!

Det är nog inte många fotbollsälskare som kommer missa helgens stora match mellan Manchesterlagen.

City som haft lite problem i ligan för att vara dom och har elva poäng upp till serieledarna Liverpool tar emot United hemma på Etihad imorgon.
Seger för City och hemmaplan mot United, hemmaplan eller vilka som står för motståndet spelar ju dock sällan någon större roll för Pep och hans grabbar.
Man ska framåt.
City spelar en otroligt offensiv fotboll stundtals (alldeles för offensivt ibland) och det är alltid så att deras motståndare får sig ett par lägen varje match.

United som ofta är hårt kritiserade har fyra matcher utan förlust och jobbat sig upp på en sjätteplats.
City är som väntat storfavoriter och vi får City till patetiska 1,30.
United hittar vi till 11 gånger pengarna. Även om ett par olika handikapplinor är lockande på United har jag hittat ett spel jag verkligen tror på och det är att båda lagen gör mål.

City går som sagt ALLTID hårt framåt och med Laporte skadad har verkligen Pep fått ta sig ett par funderare över defensiven, man släpper allt som oftast in mål och efter att Laporte vart skadad har man släppt in mål i åtta raka matcher.
Även om United inte är vad dom varit så har man flertalet spelare framåt med Rashord i spetsen som absolut kommer kunna hota City.
Att City gör mål behöver vi inte ens fundera över, det kommer ske.

Därför tycker jag att 1,88 på att båda lagen gör mål är klart över godkänt och det klickar vi hem hos Nordicbet alternativt Betsafe!

Klickar ni här tar ni er direkt till Nordicbet!

Klickar ni här tar ni er direkt till Betsafe!