Riskfrittspel på Betfairs spelbörs!
10 december, 2019
Lite väl stort favoritskap på Bramall Lane. (1.74)
14 december, 2019

Offensivt balanserade lag i högform (?) på Old Trafford. (1.84)

Premier League Söndag kl 15.00

Manchester United vs Everton. SPEL Över 2.5 mål till 1.84

Två lag som kommer in till den här matchen med studs i dojjorna efter en annars bedrövlig höstsäsong. För Uniteds del var det bara en tidsfråga innan norrmannen Ole-Gunnar skulle skeppas hem och skendränkas i de norska fjordarna innan han och laget i grevens tid samlade någon superkraft och hittade två fullkomligt briljanta insatser i vinsterna mot Tottenham och sedan borta (!) mot Manchester City. Detta följde man sedan upp med att under torsdagskvällen pulvrisera Alkmaar i Europa League. Ett Manchester United som hittat både form och spelglädje, lite från ingenstans.

Everton då? Jo, dem tog till slut sitt förnuft till fånga och sparkade en av hela fotbollseuropas mest överskattade manager de senaste åren, Marco Silva. Utvecklingskurvan sedan han tog över har trots dyra nyförvärv i stort sett aldrig pekat åt rätt riktning. Vad har man nu gjort istället? Jo, måhända tillfälligt, men man har helt bytt linje. In har man plockat klubbikonen Duncan Ferguson (aningen mer konservativ tränarstil) som i sin första match som chefstränare lyckades ingjuta ett våldsamt självförtroende och aggressivitet i spelartruppen som svarade med att på hemmaplan bokstavligen köra över Chelsea med 3-1. Det var ett Goodison som kokade från match minut ett och det var första gången på mycket länge det skakade i betongen på den där uråldriga, men fullkomligt magiska arenan Goodison Park. Alltså, Rejält positiva vibbar och känslor även i Everton inför det här mötet.

Två lag som rent generellt har sina styrkor i offensiven snarare än i defensiven. United lyckas i stort sett aldrig hålla nollan och Everton har ett mittbackslås som inte är värdigt en stor Premier Leauge-klubb.

Två lag med rejält vind i seglen, i jakt på tre poäng och att börja klättra i tabellen, med hög form på sina offensiva vapen samtidigt som man inte riktigt får ihop det defensivt. Det här kommer bli fullt ös.

När överlinan 2,5 mål ligger på dryga 1.80 ser jag värde i att skeppa in keramiken på målkalas här.

Över 2.5 mål till 1.84 – taget hos 888sport.se

***