Offensivt balanserade lag i högform (?) på Old Trafford. (1.84)
13 december, 2019
El Clásico!
15 december, 2019

Lite väl stort favoritskap på Bramall Lane. (1.74)

Premier Leauge Lördag kl 16.00

Sheffield United vs Aston Villa. SPEL Aston Villa asian +0,75 till 1.74(= halv insats tillbaka vid uddamålstorsk)


Två av årets nykomlingar i Premier League som än så länge klarat sig rätt så bra i den högsta ligan där framför allt Sheffield United överträffat förväntningarna. Inte allt för ovanligt dock, att oetablerade nykomlingar flyger högt första månaderna för att sen på våren och inte minst år två får det betydligt tuffare.

Raka ettan här ligger på dryga 1.90 och det är min bok lite väl överdrivet favoritskap på hemmalaget här. Sheffield har det facto bara en seger på de senaste 5 matcherna och även om Villa till slut gjorde en rätt så svag insats senast hemma mot Leciester hade man innan dess två riktigt bra prestationer på bortaplan mot både United och Chelsea.

Truppläget i Sheffield är så gott som komplett och helt skadefritt medans Villa mest troligt får klara sig utan Tyron Mings.

Jag tycker Sheffield fått med sig lite väl mycket poäng under hösten sett till vad man presterat medans jag skulle vilja applicera lite raka motsatsen på Aston Villa. Jag tycker det här i grunden är två fullt jämna fotbollslag och spelartrupper.

Förväntar mig en tight och jämn tillställning där Villa mycket väl kan skrälla med sig alla tre poängen här men väljer istället rejäl säkerhetslina och plockar Aston Villa +0.75asian handikapp till 1.74. Det innebär att vi får halva insatsen tillbaka även om Villa skulle förlora med uddamålet. Full vinst på kryss och seger givetvis.

****