Wolves åker till Carrow Road. (2.04)
21 december, 2019
LUCKYSPORT!
22 december, 2019

Mourinho vs Frallan i söndagens Londonderbyt. (1.74)

Premier League söndag kl 17.30

Tottenham vs Chelsea. SPEL Tottenham drawnobet 1.74

Läromästaren mot eleven i den här tränarkampen som har det mesta. Lägg därtill det faktum att Mourinho ställs mot sitt gamla lag utöver det största faktumet att två av Englands största rivaler ska kampera mot varandra. Borde kunna bli en rätt så duglig tillställning det här.

Tottenham har fått en ganska så bra effekt såhär långt på tränarbytet in med Mourinho även om resultaten varit bättre än prestationerna många gånger. Å andra sidan har väl det alltid varit psykfallet från Portugal, Jose Mourinhos största tillgång. Att kräma ut resultat. Inte sällan i stora matcher heller.

Nu ställs hans Tottenham mot ett Chelsea som blandat och gett under hösten där man blandat superprestationer med rejäla bottennapp och det har gjort sig tydligt att Frank Lampards Chelsea är en valpig upplaga med många unga orutinerade spelare. Senaste veckorna har formen dippat ganska så kraftigt och framför allt försvaret har sett ruggigt virrigt ut.

Hemmaplansfavör, formfördel och det faktum att Tottenham i dags dato är ett bättre och mer komplett lag än Chelsea gör att jag finner fint värde i Tottenham asian 0 här till 1.74, vilket innebär pengarna tillbaka vid oavgjort/draw no bet.

Båda lagens truppsituationer ser bra ut och kommer kunna ställa upp med bästa möjliga elva.

Tror dessutom Mourinho är vansinnigt mån om att ta revansch på Lampard efter förra årets fiaskoartade resultat när José förvaltade Man United och Lampard förfogade över Derby.

Detta förlorar inte Tottenham.

Tottenham drawnobet till 1.74 – Givet.


***