NHL!
22 december, 2019
Svårslagna Sheffield kommer slita hund i vanlig ordning. (1.84)
28 december, 2019

Går emot marknaden i derbyt. (1.64)

Premier League söndag kl 15.00

Arsenal vs Chelsea. SPEL Under 3.5 mål till 1.64

Här hävdar jag att marknaden har lite väl stor övertro till målkalas i det här Londonderbyt även om bägge dessa lag under hösten har visat upp ett försvarsspel som man spontant misstänker att en påtänd Torsten Flinck strukturerat ihop snarare än två klubbar värdiga PL-toppen.

Till den här matchen är dock en del nya parametrar att ta hänsyn till. Dels träder Mikel Arteta in i sin första hemmamatch som boss över hemmalaget. I bortalaget Chelsea är det fortfarande väldigt blandad kompott i prestationerna där man senast såg väldigt sterila ut senast i hemmaförlusten mot Southampton.

Arsenal fick med sig ett kryss mot Bournmouth i torsdags men även det utan att imponera. Två lag med tveksam form i säsongens allra mest hektiska skede där matcherna avlöser varandra med extremt kort vila. Lär roteras en hel del i båda läger och alltså en hel del spetsiga offensiva pjäser som ej kommer komma till spel.

Tveksam form hos lagen (läs usel hos Arsenal), derby som inte sällan tenderar bli stängda, Arteta som lär prioritera att sätta defensiven, slitna spelare och en del roterande i elvorna. Tycker inte alls det här vrålar chanskavalkad i den utsträckning som oddsmarknaden vill hävda.

Jag kliver in på undern och hittar småvärde på Under 3.5 mål till 1.64 hos Lucky.

***

LuckySport